FARMERI HOĆE DA STAVE DUŠICI BRNJICU NA USTA: Videla sam Kirstinu i Filipa da se ljube

Haos

FARMERI HOĆE DA STAVE DUŠICI BRNJICU NA USTA: Videla sam Kirstinu i Filipa da se ljube

Stars -
Tokom emisije "Narod pita farmere" povela se velika rasprava oko toga daka je Dušica videla Kristinu da se ljubi sa Filipom.

Jedan od gledalaca je zamolio Grabovićevu da kaže kada je videla farmere da razmenjuju poljupce.

"Ja sam između ostalog na žurci ono veče čula da su se Kristina i Filip ljubili i da su posle Goga i Filip bili u štali. Hiljadu puta sam ponovila i evo poslednji put ću reći: Filip me ne zanima kao muškarac, ne razgovaramo ni kao prijatelji", rekla je Dušica a onda se Filip ubacio.

"Zašto gledaš u mene nemam ja 12 godina. I ko ti je rako da smo se Kristina i ja ljubili?" pitao ju je farmer dok je Kristina besnela.

"Lažeš kao ker!" vikala je Čankovićeva. Dušica je zamolila sve farmere da joj ne prenose nikakve informacije vezane za Filipa jer je on više ne zanima, a Kristina je zamolila Cecu da potvrdi da joj je isrpričala da joj je Dušica rekla kako je navodno videla Filipa da se ljubi sa balerinom.

"Prišla sam ti i pitala te da li je isitna da si se ljubila sa Filipom. Rekla sam ti da nikome ne pričaš. Ona je osoba koja nema nikave adute pa izmišlja da bi bila interesantna. To nije istina imam dokaz i to je to", rekla je Kristina.

Cela rasprava se nastavila pa je Filip zapretio Dušici da više ne spominje Kristinu.

"Mene ljudi gotive, a tebe ne jer se foliraš. Nemoj da diraš, pogotovo nju? Što pričaš da smo se ljublili a što širiš to?" vikao je Đukić psole čega je Ceca ustala i konačno rekla šta joj je Dušica ispričala.

"Videla sam da su se ljubili ispod peškira" reči su koje je Grabovićeva poverila Ceci. Farmeri su naveli kako Dušica previše priča i da će joj staviti brnjicu na usta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track