STEFAN NAKON IZBACIVANJA: Žika se trese kad ne popije alkohol, Goga se krije zbog mame
Foto: Printskrin

Otkrio nešto što nismo znali

STEFAN NAKON IZBACIVANJA: Žika se trese kad ne popije alkohol, Goga se krije zbog mame

Stars -
Stefan Despotović napustio je rijaliti "Farma". On se borio sa još dve žene ali je odneo najmanji broj glasova.

Goga Aleksić, Saška Karan i on su se borili u Areni ali sa malom razlikom u glasovima, Despot je napustio rijaliti.

Tokom boravka na imanju, Despot je imao korektne odnose sa svim farmerima, a po dolasku u studio otkrio je kako se oseća u civilizaciji.

"Veća želja je bila da izađem napolje ali sam svestan da ću u nekom trenutku poželeti da se vratim zbog nekih ljudi", rekao je Stefan.

Despot je u incidentu između Cece i Saške Karan skočio u Cecinu odbranu, a sada je otkrio i zbog čega je to uradio.

"Ja imam sestru koja ima 18 godina i postavio sam se u situaciju da ja gledam da moju sestru neko napada tako, pa sam morao da je branim", rekao je on a onda dodao da je Saška Karan tek danas pokazala pravo lice.

"Mislio sam da ću na nju da puknem, njen glas me je iritirao. Međutim, danas kada smo bili u izolaciji shvatio sam da je ona u stvari skroz normalna žena samo je tu ulogu u rijalitiju shvatila tako."

Stefan je rekao da on nije bio gladan na imanju iako su se stalno oko hrane svađali.

"Ma, njima su gladne oči. Idu samo i gledaju okolo, kriju hranu, štekaju. Eurokrem je na primer sakrila keva ali htela je samo da ima za sve i da se to podeli. Još uvek nisam otkrio tačno koliko ko krije ali to su ozbiljne igre", rekao je on a onda se osvrnuo i na alkohol.

"Nije mi jasno zašto kriju da piju. Žika na primer voli da pije, on kada ne pije počne da se trese. Goga misli da se krije, ali ne znam kako to misli kada je gleda toliko ljudi. Ona sve misli da je mama ne vidi, ali ona je iskrena i to što se tako pravda, pravda se zbog mame samo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja