IZNENAĐENJE ZA SVE FARMERE: Čedo napustio imanje u vanrednom izbacivanju!
Foto: Printskrin

Rijaliti

IZNENAĐENJE ZA SVE FARMERE: Čedo napustio imanje u vanrednom izbacivanju!

Stars -
Imanje u Lisoviću sinoć je napustio Stefan Despotović a farmerima je produkcija spremila novo, vandredno izbacivanje.

Oni ni ne slute da će neko od njih večeras napustiti imanje. Za nekog farmera igra za vrednu nagradu se završava danas.

Obrti na imanju dešavaju se često, neko izlazi, neko ulazi ali atmosfera je sve burnija. Ovog puta najmanji broj glasova publike osvojio je Čedo Đačić.

Tok emisije:

23:19 Odlukom gledalaca imanje je večeras napustio Čedo. Marina plače ali ni ostali farmeri nisu ravnodušni. Čeda je pokupio svoje stvari, pozdravio se sa farmerima i izašao.

"Opustite se, želim vam sreću. Zdravo", rekao je on.

23:15 Nakon što se situacija smirila i Cuca se vratila na imanje, Dušica je farmerima saopštila kako protiče glasanje.

"Niste se džaba pakovali, neko zaista napušta imanje a ko će to biti odlučiće publika. I danas su ravnopravno glasali kao i svakog puta", rekla je ona.

22:58 Cuca je dobila najveći broj glasova svojih cimera pa je zadruga odlučila da ona zbog toga ne bude izbačena nego da dobije imunitet ove nedelje.

Kada je to čula, Ivona je besno skočila i izašla napolje. Dok je izlazila slomila je sve oko sebe a voditeljka je morala da najavi reklame.

"Molim vas, reklame nekoliko minuta a ova noć još uvek nije gotova", rekla je ona dok je neko od farmera prokomentarisao: "Eto, tako to izgleda".

22:55 Svaki farmer nominuje po 2 osobe. Većina njih do sada nominovala je Cucu dok je ona nominovala Crnog i Filipa.

"Nominujem Crnog jer nismo tako dobri u poslednje vreme a nominujem i Filipa jer stvarno nema potrebe da svi gledamo njegovu golu guzicu", rekla je ona.

22:06 Gogina mama podržava svoju ćerku, ne zamera joj mnogo ali i hvali se onim čime ne bi baš svaka majka.

Kada ju je Ognjen upitao zašto Goga nije upisala poljoprivredni fakultet kada joj je tako dobro išlo učenje za arenu, Gogina mama je rekla:

"Pa što bi kada smo imali vremena na privatnom fakultetu", rekla je ona i zasmejala ceo studio a onda se umešala i Maja Nikolić:

"Tako je, takve ljude volim. Nije sramota reći da imaš vezu na fakultetu. Pa bolje reći i glup sam ali imam vezu na fakultetu", rekla je pevačica na šta je Gogina mama dodala:

"Da, a imam i diplomu iza sebe."

21:56 Balerina oplela po farmerima ali i apelovala na zadrugu da preuzme rigozozne mere.

"Oni su mnogo uspavani. Bune se da nemaju da jedu a samo jedu, izadju, zakuju par eksera i opet ispočetka. Evo apelujem na zadrugu stvarno da im uvedu rigorozne mere. Paklena nedelja, ne, njima treba pakleni mesec. Da nema ni cigara, ni hrane, ni struje, pa da ih vidimo onda", rekla je ona i otkrila da kako stvari stoje, prvo će biti haosa sa Kristinom iako i dalje tvrdi da se ne poznaju iz privatnog života.

21:35 Stigla je i podrška Dušice Grabović, drug i drugarica koji je odlično poznaju.

"Stvarno nije fer jer je svi napadaju tamo. Dobro se ona bori, ja bih se odmah sa svima posvađala", rekla je njena drugarica dok je drug objasnio odnos između Dušice i Filipa:

"Znajući Dušicu već dugo rekao bih da je tu stvarno bilo nešto, da su kod nje proradile emocije. Međutim, žao mi je što ju je on tako iskoristio."

Dušičina drugarica je poželela da objasni kako ona vidi Filipa te da joj nije jasno šta su žene videle na njemu:

"Prvo je nevaspitan, a onda kada je u pitanju njegov izgle previše je nekako ženskast. Izgleda kao da nije muško, da malo više liči na drugu stranu i ne znam šta su žene videle na njemu."

21:29 Dušica objavila farmerima da večeras neko od njih napušta imanje i da mogu da se spakuju svi osim gazde i sluga na šta su oni ostali bez teksta. Nastao je pravi haos oko pakovanja, nema džakova, jedva se snalaze...

21:23 Kao Kristinina podrška stigli su njen otac i tetka. Tata je zadovoljan njenim ponašanjem do sada.

"Kristina je super, to je ona. Što se tiče odnosa Filipa i nje mogu samo da kažem da je to čisto prijateljski", rekao je on i nije hteo mnogo da komentariše.

Međutim, tetka je želela da kaže svoje mišljenje.

"Filip nije nikako njen tip samo joj prija malo pažnje jer je ona ušla na Farmu sa jednom tegobom. Pati za decom i onda je njegova pažnja podiže. Ona glumi malo, kad se dere, svađa se i to, nervira me, ali ovako je iskrena."

21:17 Maja Nikolić ponovo u studiju rijalitija. Ovog puta je podrška i to Nikoli Lakiću.

"Nikola je divan momak. Moj sin Laza i ja smo došli da ga podržimo jer smo mnogo dobri prijatelji. Evo i Laza može da vam kaže, on je često kod Nikole i njegove mame kući.Ja ove nedelje navijam da Nikola Sašku Karan stavi na mesto jer žene ne mogu da budu aždaje nego samo srne", rekla je Maja.

21:13 Sani je poželeo da kaže nešto o novoj gazdarici.

"Ceca je jako inteligentna osoba i mogu da kažem da je odlično izabrala. To su jaki takmičari, imaju svoje kvalitete i ne sumnjam da će biti baš zanimljivo", rekao je on.

Dok je Sani pričao ali i čestitao praznik ženama, tačnije prventveno Ceci i napomenuo da je Natalija ljuta na njega, ona mu je odmah odgovorila.

"Nosi se, znaš", rekla je Natalija a Sandi je pitao kako može to tako da kaže u lajvu.

Njih dvoje se navodno svađaju cele nedelje, što je tajni zadatak koji su dobili od redakcije.

21:07 Nikola je drugi, muški sluga a kako Ceca kaže, čula je da je očekivao pa ga je zbog toga i izabrala.

"Očekivao sam ovo, znao sam od starta ali nisu razlozi koje je ona navela. Nije bitno, neću da pričam. Prijaće mi da budem malo u štali ali vratiću se ja pre nego što si mislila", rekao je Nikola a onda je Ceca objasnila da je u pravu i da postoji drugi razlozi.

"Tačno je, postoje i neki razlozi koji nisu odavde već i privatnog života. To neću reći", rekla je ona a Nikola je dodao da će ostati džentlmen i da neće reći.

21:05 Prvi sluga je Saška i ona se ne buni što je na toj poziciji već kako kaže, nadala se tome.

"Očekivala sam da ću ja biti sluga. Ceca ne zna da mi čini dobro i hvala joj na tome. Prvi razlog je što stvarno mogu da krenem i odmah kući, nije problem, a drugi je onaj koji neću da kažem. Ko zna, zna", rekla je Saška kroz osmeh.

21:02 Dušica se pridružila farmerima na imanju i rekla gazdarici Ceci da izabere sluge. Još uvek im nije rekla za iznenađenje koje im je produkcija pripremila.

Ceca je podigla nekoliko farmera a onda ih spuštala jedno po jedno da bi na kraju ostala Saška Karan, koja je prvi sluga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track