ABRONOŠA: Menadžer podvodio Sremicu

Usred srede

ABRONOŠA: Menadžer podvodio Sremicu

Stars -
Pre nego što je postao poznat, Menadžer je u svojoj rodnoj zemlji radio kao makro

Drage moje abronoše, stigla nam je brzo još jedna sreda, a s njom i nove, šokantne priče. Proteklih sedam dana uglavnom je prošlo u znaku rijalitija, čiji su učesnici mahom pokupljeni s društvenih margina, a jedan takav je i naš današnji junak, koga ćemo zvati Menadžer.

On već duže od šest meseci boravi u jednom rijalitiju, gde je pokazao da ne ume da sastavi ni složenu rečenicu iako se predstavlja kao sposoban estradni agent.Pre nego što je postao poznat, Menadžer je u svojoj rodnoj zemlji radio kao makro. Pored brojnih anonimnih devojaka koje je podvodio raznim muškarcima s dubokim džepom, sarađivao je i sa jednom poznatom starletom, koju ćemo zvati Sremica. Njih dvoje u rijalitiju trenutno glume da se površno poznaju i ne komuniciraju mnogo, a istina je da godinama uspešno sarađuju.Sremica je svakog leta ordinirala po primorju, gde joj je „tezge“ sređivao Menadžer, i sve je bilo u redu dok se nije pojavio bogati biznismen koji je svojim izgledom nasmrt preplašio starletu. Kad ga je ugledala, Sremica je na sve načine izbegavala kontakt s njim, izmišljala razne izgovore, iako je Menadžer unapred dobio 500 evra za njen seks s biznismenom.

Uplašena starleta je na kraju uspela da pobegne od njega, ali je pare preko kreveta morala da vrati Menadžeru. Da ne propadnu.Naša današnja druga junakinja je mlada zvezda koja je u jednom muzičkom takmičenju pobrala simpatije publike. Zvaćemo je Rijana, pošto je opsednuta tom pevačicom. Još dok je učestvovala u šouu, Rijana je prosipala priču kako je njen tata ugledni diplomata zaposlen u ambasadi i da je zahvaljujući tome proputovala pola sveta.Prava istina je da njen otac zaista radi u ambasadi, ali kao domar. On je skoro tri decenije obavljao taj posao i upoznao je dosta moćnih i uticajnih ljudi, pa je zato Rijana verovatno malo pobrkala lončiće. Ipak, veze koje je godinama sticao pomogle su mu da ćerki sređuje koncerte i nastupe na trgovima u velikim gradovima Srbije, iako sa svojim „hitovima“ ne može ni klubove da napuni. Rijana se zanosi time da je na dobrom putu da postane slavna u svetu muzike, mada je duboko u sebi svesna da od toga nema ništa.Toliko za danas, dragi moji. Vodite abrove do sledeće srede i našeg novog druženja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track