ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA ZAPREPASTILA JAVNOST: Moj lični izbor je da nemam komunikaciju sa ocem!
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin Instagram

Teške reči

ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA ZAPREPASTILA JAVNOST: Moj lični izbor je da nemam komunikaciju sa ocem!

Stars -
Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović zaprepastila je javnost izjavom o svom ocu.

Naime, ona je reagovala na tekst u kom Željko kaže da ponovo tuži suprugu i kako to ide tako u krug, ali otkriva i da nema kontakt sa ćerkom.

"Mislim da je ovo malo otišlo predaleko. Naime, htela bih da se obratim svima i kažem da su ove "javne" tužbe samo način da Željko stigne do medija. Moja mama i ja imamo savršen odnos, jedne prave majka i ćerke i ona mi ovako nešto ne bi nikad zabranila. Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je odraz njegovog", napisala je Sofija.

Na ovu njenu objavu stiglo je mnogo negativnih komentara, te njeni pratioci pružaju podršku Željku.

"Željko je tvoj otac a samim tim što ga zoveš po imenu pokazuje koliko si ti vaspitana devojka! Možda i tebe tvoje dete nazove po imenu jednog dana! Bumerang je opasan", "Mala srami se", samo su neki od komentara. Međutim, nađe se i nekih koji su imali pozitivne reči za Sofiju:

"Aman, ostavite devojku na miru. Samo je želela da objasni svoj stav a vi ste je odmah napali", "Nek vi ostali sve znate. Svako ima pravo da bira kojim će putem da ide. A vama je život toliko divan i dobar pa vas zanima njen ili bilo čiji drugi... Primitivizam", neki su od pozitivnih komentara koji pristižu neverovatnom brzinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track