OVAKO MOŽE DA VOLI SAMO SESTRA: Evo šta Anastasija želi svom bratu Veljku
Foto: Marina Lopičić

Cecina deca

OVAKO MOŽE DA VOLI SAMO SESTRA: Evo šta Anastasija želi svom bratu Veljku

Stars -
Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Cece Ražnatović, progovori o odnosu svog brata Veljka Ražnatovića i svoje bliske drugarice Maše Terzić.

Maša rođena sestra Anastasijinog dečka Kostadina, ali i Veljkova bivša devojka, sa kojom se više puta rastavljao i mirio, a kako nam je Anastasija otkrila, volela bi da ih ponovo vidi zajedno.

"Nije bitno šta bih volela, ne pitam se tu ništa. Iskreno, bilo bi mi drago da se pomire, ali i da nisu zajedno, sa time sam OK", rekla je mlada Ražnatovićeva i dodala da je, kada je reč o odnosu Veljka i Maše, ipak, na strani brata.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

"Meni je brat najpreči, kako on odluči, ima moju podršku. U principu, ne volim da se mešam ni u čije veze, pogotovo ne u bratovljeve, tako da ne osećam nikakvu nelagodu zbog onoga što se dešava između mog brata i moje drugarice", iskrena je Anastasija, a na pitanje da li Veljko i dalje oseća nešto prema Maši kaže:

"Ne znam, stvarno, to morate njega da pitate. Maša je moja dobra drugarica, mnogo je volim. Doživljavam je kao sestru, a oni neka odluče šta je najbolje za njih", dodala je Cecina ćerka.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track