IZBACIVANJE IZ PAROVA? Miki, Morena i Vlada nisu se oglušio o pravilnik rijalitija
Foto: Kurir, Printscreen

Oštre kazne

IZBACIVANJE IZ PAROVA? Miki, Morena i Vlada nisu se oglušio o pravilnik rijalitija

Stars -
Voditeljka rijalitija "Parovi" Bojana Ristivojević najavila je da će večeras biti izrečene oštre kazne.

Večeras bi trebalo, kako se nezvanično saznaje, da budu izbačeni Miki Đuričić, Vladimir Tomović i Morena Marjanović zbog nasilja. To nisu jedine kazne, čak će najverovatnije biti diskvalifikovani i Željko Stojanović i Dalila Moreno zbog navodnih provokacija.

Međutim, produkcija je zbog sukoba među učesnicima Parova najavila još oštrije kazne, kako novčane,tako i odsustvo iz programa, odnosno - boravak i izolaciji, ali o dikvalifikaciji nije bilo reči, pre svega, jer se niko od učesnika nije oglušio o pravilnik ponašanja u rijalitiju.

"Pomislili ste da je kraj, pa ste počeli bahato da se ponašate. Bićete strože kažnjeni zbog toga", rekla je voditeljka Bojana.

Vilu u parovima napustiće onaj učesnik koji bude imao najmanje glasova podrške", rekli su u produkciji.

Miki udario Dalilu, prekinut program! by domaci-bioskop

Suprug Morene Marjanović je krenuo za Beograd kako bi bio spreman ako pevačica bude izbačena, a i porodica Željka Stojanovića će uskoro doputovati u Beograd iz Pariza.

Podsetimo, Željko je zadobio teže povrede glave i sumnja se čak da ima i potres mozga. Njega je tukao Vladimir Tomović, koga je Ružica Veljković nagovarala da prebije Željka, jer su Stojanović i ona već danima u sukobu.

prekid programa by domaci-bioskop

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track