(VIDEO) OPŠTE RASULO NA IMANJU: Životinje zapuštene, farmerima prete ozbiljne zaraze
Foto: Printskrin

Stanje zabrinjavajuće

(VIDEO) OPŠTE RASULO NA IMANJU: Životinje zapuštene, farmerima prete ozbiljne zaraze

Stars -
Na "Farmi" vlad aopšte rasulo, takmičarima prete ozbiljen zaraze, a i životinje su ugoržene, zbog čega je Zadruga morala da reaguje.

Ceca Jovanović je pročitala pismo koje je stiglo na imanje u kojem su farmeri iskritkovani. Naime, radili poslove kako treba zbog čega životinje ispaštaju.

"Vaša nebriga o životinjama je na zabrinjavajućem novu. Da li zaista mislite da životinje mogu brinuti same o sebi? Da li je moguće da ste dozvolili da životnje ispaštaju zbog vaše lenjosti i neorganizacije? Malo je reći da smo zgorženi činjenicom da ste samoživi i da neki od vas nemaju osećaja da se o životinjama mora brinuti jer to nisu igračke već živa bića", pisalo je u pismu a potom se povela reč o higijeni.

"O higijeni nećemo ni govoriti. Ako nastavite ovako zaraza će se ubrzo proširiti na imnanju", naglasila je ZadrugaKeva je pričala kako je brinula o živini i da snosi svu odgovornost, dok je Nikola Lakić rekao da je on muzao kravu. Miki Mećava je potvrdio da su korita za koke prazna, dok se Zorica branila kako brine o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track