SAŠKA I BANE NOMINOVANI: Proka postrojio farmere i naterao ih odmah napolje da rade!
Foto: Printskrin

Rijaliti

SAŠKA I BANE NOMINOVANI: Proka postrojio farmere i naterao ih odmah napolje da rade!

Stars -
Na kraju smo još jedne nedelje rijalitija "Farma" a cimeri ali i publika će odlučiti ko će se boriti za opstanak.

Ove nedelje gazdarica imanja je Ceca Jovanović a njene sluge su Saška Karan i Nikola Lakić.

Sluga koji dobije veći broj štapića, biće direktno nominovan, dok će za sudbinu drugog nominovanog odlučivati publika. Kristina ove nedelje nije mogla da bude nominovana jer je dobila imunitet pošto se najlošije snašla na imanju.

Tok emisije:

21:50 Proka je došao na imanje i naglasio da se ne vodi briga o imanju i da još uvek nije rešen problem sa životinjama. Zbog toga ih je sve poređao u vrstu a onda neke od njih prozvao da istupe i naredio im da momentalno krneu napolje da rade.

21:47 Najmanji broj glasova publike i farmer koji će se suprostaviti Saški Karan u areni je Bane Đokić. Njih dvoje imaju par minuta da se spakuju i odlaze u izolaciju.

21:36 Farmeri su izabrali da Sašku Karan smeste u izolaciju i njoj su dali najviše štapića.

"Meni je zadovoljstvo. Ne slažem se sa Mićom što je rekao da mi ne čine uslugu. da, čine mi uslugu a oni ne znaju, mnogi ne znaju da mi čine uslugu. Cenim i poštujem prave i iskrene razloge, kada neko ustane i kaže da sam đubre, zla i slično", rekla je Saška nakon rezultata.

21:31 Gazdarica Ceca iskoristila je priliku i pozdravila svog dečka ali i poručila mu da ga voli najviše na setu. Međutim, Lepi Mića je ustao i reagovao na ovo.

"Laže, ona voli devojke. Ja znam, kad vam kažem da voli devojke", rekao je on na šta se Ceca samo nasmejala.

21:29 Milan Đorđević Crni dobio je novi nadimak. "Crni Mećava", uglas su rekli farmeri kada je ustao da svoj štapić da jednom od sluga.

"Za ovim stolom svi smo neprijatelji. Nikolu znam od spolja ali njemu ću dati štapić ne zato što želim da se vrati već baš zato što želim da ode, a Saška mi treba za nešto drugo"

21:13 Kristina je odlučila da svoj štapić da u svrhe "stop nasilju" i stavila ga ispred Saške. Karanovoj nije bilo jasno šta je time htela da kaže pa je Kristina objasnila.

"Ceca! Mislim da je nasilje kada neko nekom pusti krv", rekla je ona.

Saška je dodala da nikoga nije davila, izgrebala i da nije videla krv. Kako kaže, ne bi bila tu da je uradila neko nasilje i da bi Kristina trebala da ode kod očnog lekara.

"Ja se više neću oglašavati, rekla sam sve što sam imala", zaključila je Kristina.

21:07 Zorica Marković otkrila zbog čega je dobra sa Saškom Karan.

"Evo priznaću, Saška mi je kuma a kuma nije dugme pa ću štapić dati Nikoli", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track