Najnovije vesti

PREKLINJE ZA TEZGE: Šaviji ne daju da peva u kafani
Foto: Damir Dervišagić

Starleta molila Gavrilovića da je zaposli

PREKLINJE ZA TEZGE: Šaviji ne daju da peva u kafani

Stars
Nataša želi da postane pevačica, pa je kupila mikrofon, koji ne zna da uključi, i traži posao

Novosadska lepotica Nataša Šavija čvrsto je rešila da uspe kao pevačica, pa je nedavno kupila novi mikrofon i odlučila da počne s nastupima. Međutim, nije to tako lako kao što je mislila. Em nije znala da uključi mikrofon, em niko neće da je angažuje kao pevačicu!

Bivša učesnica rijalitija je nakon kupovine mikrofona pozvala zvezdu devedesetih Ivana Gavrilovića i pitala ga da joj objasni kako se uključuje ta sprava.

- Bio sam iznenađen što je baš mene pozvala, nismo toliko bliski. Uglavnom, kupila je bežični mikrofon, a pošto nije znala da ga uključi, tražila je da joj objasnim kako se to radi. Malo sam je zezao, pitao sam je vidi li neke dugmiće koji svetle i tako - priča Gavrilović za Stars.

Međutim, Šavija je imala još jedno pitanje. Zamolila je Ivana da je povede na nastup u kafanu u kojoj denser nastupa da tamo malo vežba pevanje.

- Bilo mi je žao i stvarno sam pitao gazdu lokala da Nataša dođe i u pauzi otpeva nekoliko pesama. Čovek me pitao da li sam normalan. Ma nije hteo ni da čuje za nju! Kaže: „Šta će mi ona u kafani? Kod mene nastupaju samo pevačice!“ Na sve to, još sam imao problem sa ženom jer je čula kada me Šavija zvala, pa je pomislila de je neka seks - kombinacija u pitanju - rekao nam je Ivan Gavrilović.

(E. S.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...