SKANDALOZNO Milan Kalinić: Sad znam kako je Saši Matiću!
Foto: Ps

S povezom preko očiju prozvao pevača

SKANDALOZNO Milan Kalinić: Sad znam kako je Saši Matiću!

Stars -
Voditelj i glumac u „Ami Dži šouu“ grubo se našalio s folkerom dok mu je u krilu sedela devojka

Milan Kalinić se grubo našalio na račun Saše Matića u „Ami Dži šouu“.Voditelj Ognjen Amidžić stavio je Kaliniću i drugom gostu Vuku Kostiću crni povez preko očiju i pozvao atraktivnu devojku da im sedne u krilo kako bi oni procenili njenu kilažu.- Da provalimo kakvi ste muškarci! Imamo jednu divnu devojku pred vama, koja je iz publike. Na vama je da u tri naredna koraka opišete kako ona izgleda. Morate da pogodite koliko otprilike ima kilograma - rekao je Ognjen.Devojka je prvo sela u Vukovo krilo, koji je cupkao i pevušio joj, a potom je prešla na Milana.- Bože me sačuvaj. Ognjene, jesi li ti seo? Bože, sad mi je jasno kako je Saši Matiću kad gostuje u emisijama - rekao je Kalinić.Publika nije prihvatila njegovu šalu, a neki su glasno negodovali. Pozvali smo Kalinića, ali on nije bio raspoložen za razgovor.- Ne govorim za medije - kratko je rekao voditelj i glumac.

I Ognjen je izbegao razgovor.- Ne znam o čemu govorite, ne mogu da se setim. Kalinić je bio moj gost, ali ne mogu da se setim da je spomenuo Matića - rekao je voditelj popularne emisije.Kontaktirali smo i s Matićem, koji nije zamerio Kaliniću.- Mi smo veoma dobri drugari, ništa mu nisam zamerio. Pričali su mi ljudi o tome, ali znam da on nije mislio ništa loše. Milan je duhovit dečko i nikad mu to ne bih uzeo za zlo - rekao je Saša.

Zezao OgnjenaIMAŠ NAJVEĆU NOSINUAmidžić je hteo da prevari Kalinića, pa je umesto atraktivne devojke stao ispred Milana i dotakao ga svojim nosem.- Ognjene, ti si! Pa toliku nosinu nikad nisam osetio! Zagolicao me tvoj brčić - rekao je Kalinić.

Organizacija slepihOSUĐUJEMO MILANAČlanica Gradske organizacije slepih Beograda Sanja Gligorić osudila je Kalinića.- Taj pristup je za svaku osudu. Takvim načinom zabave se nikakav cilj ne postiže - rekla je Gligorićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track