Najnovije vesti

FRKA U PAROVIMA Atina Ferari: Zorica zbog Gastoza umalo da mi iskopa oko
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić

Na udaru Nenadove bivše devojke

FRKA U PAROVIMA Atina Ferari: Zorica zbog Gastoza umalo da mi iskopa oko

Stars
Igračica se požalila da je malo nedostajalo da je Dukićeva povredi samo zato što je Marinković legao u njen krevet

Atina Ferari imala je okršaj sa Zoricom Dukić, iz kog je mogla da izvuče deblji kraj. Kako je otkrila, frizerka umalo da joj iskopa oko, i to samo zato što je Gastoz legao s njom u njen krevet.

Dukićevoj, koja besni na svaku devojku kojoj se njen bivši približi, nije mogla da iskontroliše ljubomoru, pa je došlo do incidenta o kojem je Atina progovorila. Na pitanje Nenada Marinkovića Gastoza, koji se našao u ulozi voditelja, kako se oseća, Ferarijeva je kao iz topa  odgovorila:
- Osećam se očajno i bolno, s obzirom na to da me je tvoja cura, dok je udarala tebe, udarila i mene u nos i noktom me ubola u oko - rekla je Atina.

Gastoz je pokušavao da je prekine, jer nije želeo da takve stvari izađu u javnost, ali je plesačica bila uporna u nameri da kaže sve šta je imala.
- Pošto produkcija više ne reaguje, ne znam šta da uradim, osim da kažem u lajvu. Gastoze, zamoliću te da večeras ne ulaziš u moj krevet - odlučna je bila Atina.

(I. E.)

 

Istraga u vili
TRAŽILI DROGU KOD GASTOZA I JELENE KRUNIĆ

Juče je nastala pometnja kad je Zorica Dukić rekla da se Gastoz drogirao s Jelenom Krunić u toaletu. Gastoz i Jelena su zatražili da uđe obezbeđenje da ih pretrese, što se i dogodilo, ali nije poznato da li su pronađeni narkotici. Inače, jučerašnji dan obeležio je i napad Ðorđa Ðenića na Zmaja od Šipova, koga je udario s leđa.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...