HRVATSKA STARLETA OBEĆALA ZMAJU ORALNI SEKS: Hoćeš li izaći iz Parova ako ti...
Foto: Printscreen FB

Dosadio

HRVATSKA STARLETA OBEĆALA ZMAJU ORALNI SEKS: Hoćeš li izaći iz Parova ako ti...

Stars -
Nova učesnica pronašla je pravo rešenje kako da Zmaja od Šipova otera iz šou programa “Parovi“, u kojem namerava da ostane pet godina.

Ivakvu ponudu za napuštanje vile i prestanak daljeg takmičenja u zabavno humorističkom programu "Parovi", Ilija Grahovac do sada nije dobio.

Ana Marija Džambasov, koja je u šou program ušla s novom ekipom učesnika, ogorčena je što stariji takmičari „Parova“ još nisu izašli iz vile, jer oni ne mogu da dođu do izražaja.

"Treba da nominujemo stare takmičare i sve ih izbacimo, kako bismo mi došli do izražaja ovde . Ne možemo da se opustimo i zabavljamo kao što treba. Želim da se pokažem i da dobijem priliku da me neko pozove da budem voditeljka. Sve je više onih koji iz rijalitija postanu tv lica nekih televizija - rekla je Ana Marija.

Iz tog razloga, ona je, kao i većina učesnika nominovala Zmaja od Šipova za izbacivanje, jer je svesna da je on najveći šoumen u rijalitiju.

"Užasno si naporan. Mislim da imam rešenje za tebe. Ako ti popu..im, hoćeš li otići iz rijalitija? Nikad u životu ne bi dobio bolji oralni seks! Nego se bojim da ne dobiješ srčani udar, koliko bi ti bilo dobro. Eto, ako je to način da odeš odavde, uradićemo to", rekla je nova učesnica.

Ovo je još jedna devojka, koja se ponudila Zmaju od Šipova.

Ali, Zmaj od Šippva se nije izjasnio. Samo je rekao da su ove nominacije nameštene i da je Nenad Marinković Gasttozz nagovorio devojke da upišu Zmajevo ime na listiću za izbacivanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track