(VIDEO) PALA KRV NA NASTUPU DUŠICE GRABOVIĆ: Pevala sam sa Đanijem, a koncert ću pamtiti ceo život
Foto: Printskrin

Podelila sa farmerima

(VIDEO) PALA KRV NA NASTUPU DUŠICE GRABOVIĆ: Pevala sam sa Đanijem, a koncert ću pamtiti ceo život

Stars -
Pevačica prepričala doživljaj sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem.

Većina farmera je u sobi, gde koriste vreme za odmor, a u trpezariji su Dušica Grabović i balerina Jelena Milošević.Dotakle su se jako zanimljive teme, a u okviru nje Grabovićeva je pričala o zanimljivim nastupima koje je do sada imala, naravno, pre nego što je otišla u Australiju.

"Jao, ovo moram da ti ispričam. Imala sam zajednički nastup sa Batom Zdravkovićem, Đanijem, Kaćom Živković, Slavicom Ćukteraš. Ali ovaj nastup je imao peripetija velikih", rekla je pevačica, a balerina ju je podstakla da nastavi pošto je želela da čuje nastavak priče.

"Meni Đani kupi naknadno avionsku kartu, i oni svi slete u Milano, a ja u neki gradić pored njega. Znači od samog starta zanimljivo", počela je priču ona.

Nastavila je zatim rekavši da joj je upravo to bio prvi nsatup.

"To mi je bio prvi nastup, a ono romska svadba. Tamo haos. Ispala tuča pošto mlada nije bila nevina, meni ukradu telefon, ma za pamćenje", nastavila je ona. Najviše se družila sa Đanijem.

"Ja kažem Đaniju, ma pusti svadbu ajde da šetamo Milanom. To sam upamtila za ceo život. I treba da se vratimo nazad kad svi letovi otkazani, to je neverovatno", završila je Dušica priču, pošto ju je Miki prekinuo kada je pitao oko reda za kupanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track