EKSKLUZIVNO: Ovako je Ana Bekuta izgledala pre estetskih operacija

Njeno lice zvuči poznato

EKSKLUZIVNO: Ovako je Ana Bekuta izgledala pre estetskih operacija

Stars -
Bekuta se slikala pre hirurških intervencija i te slike poslala svom hirurgu u Španiji, koji ju je podmladio i ulepšao pre dve godine

Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata pre dve godine, a Kurir je došao u posed ekskluzivnim fotografijama koje je pevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju pre nego što je zahvat obavljen.Ide redovno na botoksPo njegovom savetu, pevačica se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno videle sve bore i izraženo crvenilo na vratu. Većina obožavalaca seća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se „prolepša“.

Podsetimo, Bekuta je pre petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pevačica je pre dve godine odlučila da uradi u Španiji kod svetski poznatog plastičara.

Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih smo uspeli da dođemo odale su je.- Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvek izgledala onako kako je želela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lepo. Često odlazi na tretmane lica i tela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vreme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno - priča naš dobro obavešteni izvor.TajnovitaOn objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.- Ana ne voli da priča šta je radila na licu i telu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti - završava naš izvor.

Povukle nogu one su prve išle kod plastičara SUZANA MANČIĆ I ZORICA BRUNCLIK PIONIRKE SILIKONAPlastične operacije odavno su prestale da budu tabu tema, ali mnoge zvezde i dalje kriju da su se prolepšale pomoću noža. Ipak, ima i onih koje o tome otvoreno govore. Da je ugradila silikone među prvima je krajem devedesetih priznala bivša članica prve postave grupe Models Ivana Berendika. Suzana Mančić je grudi uvećala odavno, a hirurge je, kažu, obilazila i zbog liposukcije i fejsliftinga. I Zorica Brunclik je među prvima poprsje uvećala silikonima. I Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša Ana Nikolić, Jami redovno posećuju plastičnog hirurga u želji da budu lepše, izazovnije i seksepilnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track