(VIDEO) ONE SU NEREALNE: Anastasija i Marija napravile spektakl na sceni!
Foto: Printskrin

Neki novi klinci

(VIDEO) ONE SU NEREALNE: Anastasija i Marija napravile spektakl na sceni!

Stars -
Duet Marije Dragičević (10) i Anastasije Rilak (10) u emisiji "Neki novi klinci" oborio je žiri ali i ceo studio sa nogu.

Na njihovu energiju i glasovne sposobnosti niko nije ostao imun.

Anastasija se predstavila pesmom "Pametna i luda" i "Čekala sam", dok je Marija pevala "Ceo svet je moj" i "Daire" a tokom izvođenja pesama imale su zajedničke koreografije.

Njih dve su savršen tandem a na sceni su izgledale kao neki profesionalan ženski bend. Žiri je ostao oduševljen.

"Vas dve ste potpuno nerealne, mislim da je vreme da imate svoj koncert", rekla je voditeljka Ana Sević dok ih im je prilazila, a onda se i žiri oglasio.

"Toliko ste genijalne, ja bolji scenski nastup nisam videla, nikada, od vašeg. Razmislite da jednog dana nastupate zajedno, u tandemu. Toliko ste sigurne, toliko energije, nemam reči... Anastasija toliko sigurna i tačna, jako, jako veliki talenat. Marija je izabrala možda malo teže pesme nego sto je trebalo za 10 godina", rekla je Ivana Selakov.

"Ja vas dve nikada ne bih razdvajao, tako idete jedna sa drugom. Pevanje neću da komentarišem jer je savršeno. sve pohvale", rekao je Darko.

"Ma, nema sta, nadrljali smo načisto, a vas dve ste totalno lude, totalno ste otkačene u pozitivnom smislu. Ne znam šta me snašlo, obe ste savršene i rođene ste zvezde", oduševljeno je govorila Rada Manojlović a Darko je dodao da je ovo energija koju svaki takmičar treba da ima.

"Nastup je bio za finale", rekao je Bane a onda je Rada dodala da je ovo nastup za finale Evrovizije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track