(VIDEO) NIKOLA RAZOTKRIO MAJU: Evo šta smo sve radili iza kamera
Foto: Printsceen

Šta će joj reći dečko

(VIDEO) NIKOLA RAZOTKRIO MAJU: Evo šta smo sve radili iza kamera

Stars -
Maja Milošević, koja sve vreme na imanju Lisović priča kako ima dečka napolju, razotkrivena je da se ljubila sa Nikolom Lakić.

"Ja sam se sa njim postavila kao prijatelj, a pošto on to ne želi, ja ću se udaljiti", rekla je Maja Milošević, na šta je i Nikola morao da ustane i kaže svoju stranu priče.

"Istina je da smo se muvali prvih mesec dana i da smo se simpatisali. Od samog početka smo se družili i krenule su emocije između nas. To, Majo, ne možeš da porekneš. Ja znam da imaš nekog napolju, ali tako je bilo. Ja pristajem i da budemo prijatelji, jer ja kad nekog zavolim, volim ga do kraja života. Svaki trenutak kad nas ne gleda kamera ona vešto iskoristi, pa se malo mazimo, ali ću ostati džentlmen do kraja, pa neću izneti do kraja to", rekao je Lakić i otkrio da su se skrivali u garderobi, iza paravana za presvlačenje.

Stefan Jakovljević je otkrio i da je Maja pokazivala guzu Nikoli i da se ljubila sa njim, ali je pevačica to porekla.Maja je onda morala da pomene da je Nikola izjavio da mu se dopada Jelena Milošević Balerina, čime je pokušala da mu vrati za sve što je izneo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track