(VIDEO) MAJA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Nisam mogla da spavam od njihovih svađa, a onda...
Foto: FB

Lepi Mića je posavetovao

(VIDEO) MAJA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Nisam mogla da spavam od njihovih svađa, a onda...

Stars -
Maja Milošević prizanala je Lepom Mići da ima porodičnih problema.

Lepo vreme na najpoznatijem imanju u regionu isteralo je farmere napolje. Pinkova zvezda Maja Milošević šetala je sa Lepim Mićom, a onda mu se odjednom otvorila.

"Roditelji mi imaju problema, velikih. Stalno se svađaju. Nemaš pojma koliko puta mi se desilo da me njihove svađe probude ujutru", priznala je pevačica.

Mića ju je pomno slušao, a ona je nastavila. "Ja nisam mogla to stalno da slušam. Rekla sam im da je onda bolje da se razvedu", dodala je ona.

Mića je nakon toga krenuo da joj deli savete i ponudio joj pomoć.

"Slušaj, ti treba sa dečkom da dođeš za Beograd. Stan ti je 150 evra, a ja ću da ti završim par klubova da imaš tri tezge sedmično sigurne, sve ostalo je dodatno", savetovao ju je on i dodao: "Nemoj očekivati da će sada svi da te zovu, a moraš i da imaš dobru pesmu", dodao je on.

Pevačica mu se pohvalila kako je već snimila jednu, ali da ne zna da li je objavljena."Imam pesmu i to baš dobru. Možda su je već i objavili", rekla je Maja.

Na kraju šetnje Mića ju je savetovao da obavezno dođe u Beograd i da ne razmišlja, na šta se pevačica nasmejala i dodala da samo sa dečkom može da dođe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track