OPUŠTEN Željko Šašić: Baš me briga za optužnicu!
Foto: Dragan Kadić

Folker ne mari za hapšenje

OPUŠTEN Željko Šašić: Baš me briga za optužnicu!

Stars -
Kurirov paparaco uslikao pevača, koga tužilaštvo traži zbog saslušanja po krivičnoj prijavi bivše žene Sonje, u šetnji sa psom na Novom Beogradu

Željka Šašića je briga što bi mogao da završi u zatvoru na dve godine po krivičnoj prijavi bivše žene Sonje Vuksanović zbog neplaćanja alimentacije za ćerku Sofiju.On kaže da niti se krije, niti ima nameru da beži iz Beograda, jer ga ne interesuju ni pozivi za saslušanja, ni odluka tužilaštva koje je raspisalo potragu za njim. U njegove reči se uverio i paparaco Kurira, koji je uslikao pevača u popodnevnim satima na Novom Beogradu kako šeta kuče. Željko je proveo više od sat vremena u rekreaciji sa čivavom Baticom.

Pozvali smo Šašića, koji je naglasio da ne beži od zakona.-Neću više da se prepucavam preko medija, rekao sam odavno šta sam imao. Nisam uplašen nimalo, a to vam dokazuju i fotografije koje imate. One govore više od reči. Ako ste me uhvatili da šetam kuče, to je odgovor koji sve govori. Ne želim više da govorim o tome jer sve ide unedogled, mogao bih da se za.ebavam s njima koliko hoćete, ali neću jer nema smisla. Neka tužilaštvo i advokati rade svoj posao. Dva meseca sam izbegavao saslušanja? Ma dajte, molim vas, ne verujte svakome - rekao je pevač, dok Sonja i Aca nisu odgovarali na naše pozive.Podsećanja radi, Sonja je, kao što je Kurir objavio još u oktobru 2015, podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga, u kojoj je navedeno da folker alimentaciju, u visini od 618 evra mesečno, ne plaća od 2013. Šašić se po presudi o razvodu braka obavezao da plaća školarinu za dete, ali to, kako Sonja tvdi, ne radi.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track