KRISTINA POSLE IZBACIVANJA U SUZAMA: Sine moj, jesi li to ti?
Foto: Printskrin

Najsrećnija je

KRISTINA POSLE IZBACIVANJA U SUZAMA: Sine moj, jesi li to ti?

Stars -
Kristina Čanković je teško podnela boravak na imanju od samog starta, a sada joj se ispunila želja da konačno izađe i ode svojoj kući.

U trenutku kada je Ognjen saopštio da je ona osoba koja ima manji broj glasova, samo 19 odsto, Kristina nije mogla da poveruje.

Vrištala je od sreće, smejala se, plaka, sve naizmenično... Čak je i molila farmere da joj neko udari šamar da vidi da ne sanja.

U studiju su kao njena podrška bili tetka i sin, a kada je balerina stigla u Šimanovce bila je presrećna.

Prvi koji je zagrlio Kristinu bio je njen tata. On je iskočio ispred nje a ona mu se odmah bacila u zagrljaj.

"Joj tatice moj", govorila je neprestano.

Nakon toga konačno je videla svog sina i nije mogla da obuzda emocije.

"Crnče moje, sine mamin. Jesi to ti? Joj sine moj", govorila je Kristina dok je plakala.

"Ovo je moj najsrećniji dan! Definitivno nisam znala gde ulazim, sve je drugačije dok sam gledala iz svog toplog kreveta. Prvih 10 dana mi je bilo ok ali poslednjih 30 kao u logoru. Prvo, ja sam navikla da jedem kao mećava a ovde sam morala da molim za koricu hleba, ma užas", rekla je ona a onda dodala:

"Ja sam ušla puna elana u ovaj rijaliti a da je zadruga mogla da mi omogući da svoju decu vidim bar na 5 minuta, ja bih sigurno ostala do finala. Moja psihička slabost je definitivno bio razlog što sam izašla večeras. Zgotivila sam se sa Sanijem, Natalijom, Medenicom i Filipom i nadam se da ćemo se družiti i kada izađem. Ja sam Filipa doživela kao mog malog pederka. Uvek mi je mirisao na čednost i nevinost, nekako me asocirao na dete neko. Ni trunku nisam osetila onog što žena treba da oseti prema muškarcu."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track