ABRONOŠA: Ljutica neće da trpi muža alkoholičara

Usred srede

ABRONOŠA: Ljutica neće da trpi muža alkoholičara

Stars -
Ovog puta će Pustahija izgleda morati da se odluči između porodice i poroka, pošto mu je supruga dala takav ultimatum

Drage moje abronoše, brzo nam je stigla još jedna sreda, a ja sam, kao i uvek, spremna da s vama podelim najnovije gradske abrove. Proteklih nedelja nepravedno sam zapostavila poznate iz sveta filma i pozorišta, ali evo prilike da to danas ispravim.Današnji junaci naše priče su Ljutica i Pustahija. Njihov brak deluje stabilno, toliko da bi im na tome svako pozavideo. Oni nerado pričaju o svom privatnom životu, baš zbog toga da ne bi isplivalo nešto što ne treba, a ima mnogo toga.

Šatro skladan i harmoničan brak dosad je nekoliko puta bio pred razvodom, a poslednjih dana njih dvoje prolaze kroz najveću krizu. Razlog nije prevara, kako to obično biva među partnerima, nego to što Pustahija ima ozbiljan porok kog ne može da se oslobodi. Reč je o alkoholu.Iako je njegova draga od početka znala za njegovu sklonost ka žestini, oduvek joj je to smetalo. Njene drugarice su mi rekle da ona polako puca i da više nema nameru da toleriše suprugu pijanstva, ostajanja do kasno u gradu, trošenje novca na alkohol, a ponajviše to što uglavnom sama brine o njihovoj deci.

Ovog puta će Pustahija izgleda morati da se odluči između porodice i poroka, pošto mu je supruga dala takav ultimatum. Rasplet bračne drame po svoj prilici uskoro ćemo gledati u tabloidima.Druga junakinja našeg današnjeg druženja je jedna pevačica Čigrica, koja godinama kuka kako ne može da nađe srodnu dušu. Otkako se pojavila na sceni, a tome ima nekoliko godina, samo su je dvaput paparaci upecali s frajerima. Jednom kako se s momkom kog niko ne poznaje opija u diskoteci, a drugi put ulovljena je kako se drži za ruke s muškarcem. I to oženjenim.

Međutim, kako sam saznala, njoj je taj tip bio samo paravan. Čigrica je tada pokušala da proda priču da je u vezi sa zauzetim tipom, a u stvari on joj je bio drug. Bilo joj je lakše da podnese osudu da je otimačica muževa nego da se otkrije istina - da je lezbijka.I ja sam se šokirala kad sam saznala da Čigrica voli devojke jer ni izgledom ni ponašanjem to ne odaje. S jednom se i viđa već duže vreme, ali o tome neće ni mrtva da progovori. Čigrica se sastaje s devojkom u jednom stanu, i to uglavnom uveče, kad su sigurne da neće biti provaljene. Ona i dalje kuka da je nesrećna u ljubavi, a zapravo uživa s pripadnicom istog pola.

Toliko od mene za danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track