LAKI PAO ZBOG KOKAINA: Uhapšen bivši muž Dare Bubamare!

Krivična prijava

LAKI PAO ZBOG KOKAINA: Uhapšen bivši muž Dare Bubamare!

Stars -
Lazar Dugalić priveden ispred svingerskog kluba za koji se sumnja da ga on drži, nakon čega je pušten

BEOGRAD - Bivši suprug pevačice Dare Bubamare Lazar Dugalić Laki uhapšen je u nedelju posle svingerske žurke jer je kod njega pronađena određena količina narkotika, nezvanično saznaje Kurir.Prema našem izvoru, Dugalić je pao oko četiri sata posle ponoći ispred jednog svingerskog kluba u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, za koji se sumnja da ga on drži, a u koji je policija došla po pozivu građana koji su se žalili na preveliku buku i galamu.

Nezvanično, Dugalić je zaustavljen kad je izlazio iz kluba, ali nije imao ličnu kartu kod sebe, pa je u pratnji policajca krenuo ka svom automobilu da je uzme i usput pokušao da se otarasi kesice s kokainom, što je policajac primetio.

- On je bacio kesicu i potom rekao da nije njegova, međutim, u stanici je priznao da droga jeste njegova i da je za ličnu upotrebu. U kesici je bilo nekoliko grama kokaina. Dugalić je posle ispitivanja pušten na slobodu uz krivičnu prijavu zbog posedovanja droge - kaže naš sagovornik.Podsetimo, Lazar Dugalić je svojevremeno bio šest meseci u zatvoru u Nemačkoj zbog sumnje da se bavio mutnim poslovima vezanim za automobile. Tokom tog perioda njega je u zatvoru redovno posećivala njegova tadašnja supruga, pevačica Rada Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, koja se kasnije udala za biznismena Milana Kesića. Kako je ona tada pričala za medije, kod Lakija je odlazila svakog vikenda i za njega je tvrdila da nije kriv i da mu je sve namešteno. Lazar i Dara su bili pet godina u braku, a posle razvoda Dugalić se hvalio na svom Fejsbuk profilu da se pevačica, navodno, raspitivala za njega, ali ju je neretko i prozivao uz uvrede, na koje ona uglavnom nije odgovarala.Dara Bubamara je juče za portal pink.rs kratko prokomentarisala nove nevolje svog bivšeg, rekavši da je on više ne zanima.- Ma šta me briga, boli me uvo za njega! Imam svog muža, porodicu i sina, on me ne zanima - kazala je ona.

Hvalio se fotkama iz PredsedništvaTvrdio da je savetnik predsednika NikolićaLazar Dugalić je svojevremeno na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije iz Predsedništva Srbije, a čak se predstavljao i kao savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića za evropsku saradnju pri UN. Međutim, on je kasnije priznao da mu nije savetnik, već samo prijatelj. Iz kabineta predsednika republike tada su za naš list takođe potvrdili da on nije na spisku savetnika:- Ne znamo kako se ko u Srbiji predstavlja. Osoba sa imenom Lazar Dugalić ni formalno ni neformalno nije ni po kom osnovu bila angažovana od strane predsednika republike Tomislava Nikolića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track