(FOTO) VIKTOR VIŠE NIJE MALI: Lepa Brena iskeširala 30.000 evra za proslavu punoletstva
Foto: Damir Dervišagić

Organizovala gala proslavu punoletstva najmlađeg naslednika

(FOTO) VIKTOR VIŠE NIJE MALI: Lepa Brena iskeširala 30.000 evra za proslavu punoletstva

Stars -
Pevačica i njen suprug Boba Živojinović iskeširali 30.000 evra za Viktorovu rođendansku žurku
1 / 27 Foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena je najmlađem sinu Viktoru, koji je juče postao punoletan, poželela da bude šmeker kao njen suprug Boba Živojinović, za kojim je luda i posle 25 godina braka.Vlasnica „Granda“ je, kao i svaka majka, svom nasledniku najpre poželela da bude zdrav, srećan i da završi školu, a pored toga izrazila je i nadu da će najmlađi član porodice povući na najstarijeg.- Sine, budi šmeker na tatu - poručila je Brena Viktoru.Pevačica kaže da njen najmlađi sin već ima sve Bobine osobine.- Zaista bih volela da Viktor bude šmeker na tatu. I već postaje kao on - rekla je Brena.

Milo Đurašković sa suprugom i ćerkom
Milo Đurašković sa suprugom i ćerkom

Žurka u Impuls holu hotela „Kraun plaza“ trajala je do jutra. Orkestar Ace Sofronijevića uveseljavao je goste, a veliki broj pevača latio se mikrofona i ispunjavao slavljeniku želje. Živojinovići nisu imali zmiju u džepu, već su iskeširali ogroman novac za žurku, u najmanju ruku kao da žene Viktora, a reč je o 30.000 evra!

Saša Popović
Saša Popović

Mnogi pevači pozvani su na proslavu. Iako su muziku unapred ugovorili, svako od njih poželeo je da se lati mikrofona i Viktoru otpeva omiljenu pesmu. Na ulazu je bio postavljen crveni tepih, kojim su prošetali Saša Popović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jovana i Željko Joksimović, Viki Miljković i Taške, Dragan Kojić Keba, Marko Grujić, Dragan Bjelogrlić, Goca i Šaban Šaulić, Sonja i Aca Lukas,, Mlađan Dinkić, Aleksandra Prijović, Zorana Jovanović Zorannah, Mirko Šijan...Brena za Kurir kaže da se sinovljevom rođendanu radovala kao malo dete, pogotovo što je proslava organizovana na istom mestu gde su se ona i Boba venčali.- Poslednjih nekoliko godina bila sam samo s Viktorom jer su Stefan i Filip bili u Americi. Tada sam pozavidela majkama koje imaju samo po jedno dete jer mogu u potpunosti da mu se posvete. Moji sinovi su dobra deca i zaslužili su da im pravimo ovakva veselja. Boba, Stefan i Filip su do poslednjeg trenutka završavali poslove oko proslave. Viktor je dete sa milion želja koje ne pripadaju njegovim godinama. Poželeo je brz automobil, ali za njegove godine je to prerano i moraće sam da ga zaradi. Od nas je dobio žurku jer je to i želeo - rekla je Brena.Boba Živojinović je uoči proslave za Kurir izjavio da njegov sin ima nekoliko rođendanskih želja, koje će mu rado ispuniti.- Bili smo preokupirani pripremom proslave i, iskreno, uživao sam u tome - rekao je nekadašnji teniser.

SlavljenikNADAM SE DA SAM DOBIO DOVOLJNO PARAViktor je bio presrećan što su se okupili njemu dragi ljudi, s kojima je proveo nezaboravno veče.- Srećan sam što su tu svi koje volim, dobio sam super poklone, baš ono što sam želeo. Nadam se da će biti dovoljno koverti s parama. Nisam imao posebnih muzičkih želja jer sve pesme volim. Puna mi je kuća gostiju i rodbine iz Kanade, ali ja više ne živim u toj kući, preselio sam se u kuću pored - rekao nam je slavljenik.

SlavljenikORGANIZACIJU SAM PREPUSTIO MAMI I TATIViktor Živojinović nije želeo da se meša u preuređenje enterijera, dekoraciju, posluživanje... Kaže da je sve prepustio roditeljima jer nimalo ne sumnja u njihov ukus.- Mami i tati sam sve prepustio. Oni su pozivali svoje prijatelje, a ja svoje društvo. Nisam želeo da se mešam u njihov izbor jer znam da neće pogrešiti. Uglavnom, pitali su me za sve i ništa nisu radili protiv moje volje. Ono što sam ja poželeo sačuvaću samo za sebe kako bi mi se ostvarilo - rekao je Viktor za naš list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track