FOTO EKSKLUZIVNO: Gola Ljupka Stević!
Foto: Kurir

Pevačica prvi put bez ičega na sebi

FOTO EKSKLUZIVNO: Gola Ljupka Stević!

Stars -

Kurir uhvatio folk zvezdu dok se presvlačila na snimanju spota za pesmu „Peva kafana“, gde je otkrila gole grudi i zadnjicu

Ljupka Stević je uhvaćena potpuno gola. Dok je žurila da se presvuče na snimanju spota za pesmu „Peva kafana“, pevačica je u svlačionici otkrila golu guzu i grudi.

S obzirom na to da smo, i pored obezbeđenja koje ju je pratilo u stopu, uspeli krišom da je uslikamo i da nikad ranije nije pokazala golo telo u javnosti, ove fotografije će Stevićevu sigurno iznenaditi. Ljupka je na setu promenila nekoliko odevnih kombinacija, a seksi crveni korset joj je zadao najviše muka jer su joj sve vreme ispadale bujne grudi. Inače, spot obiluje provokativnim kadrovima, a najinteresantniji su oni u kojima se pevačica pojavljuje u šljaštećem crnom providnom kombinezonu, a u prvom planu su joj, naravno, zategnuta guza i bujno poprsje.

Podsetimo, Stevićeva je prošle godine u Americi snimila duet sa svetski poznatim reperom Snup Dogom, o čemu je Kurir prvi pisao. Iako mnogi nisu verovali da je do te saradnje zaista došlo, ispostavilo se da tiha voda breg roni. Ljupka je nakon dve godine rada na pesmi „Ole, ole“ uspela da ostvari san i zapuši usta koleginicama s estrade, koje su je mesecima prozivale.

Videćemo koliko će joj ove provokativne fotografije pomoći u daljoj karijeri. Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stevićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

SNUP DOG ME UGOSTIO U SVOJOJ VILI Moram priznati da sam i sama imala predrasude o Snup Dogu jer je on ipak svetska zvezda. Međutim, ispostavilo se da sam pogrešila i da je on zaista predivan čovek. Nakon snimljenog spota, ugostio je moj tim i mene u svojoj vili. Uživali smo u večeri i vinu i zajedno preslušavali našu pesmu „Ole, ole“ - rekla je Ljupka prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja