(VIDEO) NAPAD NA JELENU GOLUBOVIĆ: Crni i Mića se udružili protiv rediteljke
Foto: Printskrin

Optužili je da je prevarant

(VIDEO) NAPAD NA JELENU GOLUBOVIĆ: Crni i Mića se udružili protiv rediteljke

Stars -
Pevač i Milan Đorđević Crni su se udružili protiv kraljice rijalitija, koja je poznata po svojim taktikama i smicalicama.

Crni je rediteljku proglasio najdvoličnijom osobom na imanju, a pred svima je otkrio stvari koje je govorila o Mikiju Mećavi.

Lepi Mića je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku i ima sposobnost da ostale farmere dovede do ludila, a njegovim stopama krenuo je i Milan Đorđević Crni, kojeg farmeri smatraju Mićinim klonom.

Njih dvojica su se udružili protiv kraljice rijalitija Jelene Golubović, koja je, takođe, poznata po svojim taktikama i smicalicama. Crni je rediteljku proglasio najdvoličnijom osobom na imanju, a pred svima je otkrio stvari koje je govorila o Mikiju Mećavi.

"Praviš se da si Mikiju prijatelj, a ustvari nisi. Rekla si da ga smatraš budalom. Gubiš se, ne možeš igru više da igraš. Ne možeš da izdržiš četvrti rijaliti. Da li je moguće da jedna pobednica javno izjavi da se plaši Marine Perazić? Tebi treba zaštita, pa si zato povela mamu u rijaliti, a udarila bi i na nju", definisao je Crni, koji je uporedivši Jelenino učešće na Farmi 5 i u aktuelnoj sezoni, zaključio da rediteljka više nije tako psihički jaka da može da nadmudri svoje cimere.

Na njegovu priču nadovezao se ni manje ni više nego Lepi Mića, koji je rediteljku počastio salvom uvreda.

"Ti si najveći ološ kojeg poznajem. Smetilište pravo ljudsko. Moralna septička jama. A veći ološ od tebe je tvoja mama", u svom stilu prokomentarisao je pevač.

Jelena Golubović je pokušala da im parira. Tvrdila je da je psihički jaka, da nema potrebe da se plaši bilo koga, a da li je uspela da ih ubedi u svoje navode prosudite sami.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track