BOJANIĆ UZVRAĆA UDARAC: Marina Perazić je poznata kao bivša žena propalog bubnjara
Foto: Nebojša Mandić

Prepucavanje

BOJANIĆ UZVRAĆA UDARAC: Marina Perazić je poznata kao bivša žena propalog bubnjara

Stars -
Miloš Bojanić nimalo se nije potresao što je Marina Perazić za njega rekla da je go..o od čoveka, jer smatra da je ona nebitna u njegovom životu, isto koliko je i na estradi.

Folker kaže da se s njom ljudski pozdravio kad je nedavno gostovao u „Farmi“ i zažmurio na to što je bivša supruga propalog bubnjara Ivana Fecea Firčija, koga je tužio pre pet godina zbog uvreda i kleveta u rijalitiju.

- Na imanje u Lisoviću otišao sam po pozivu da pevam na žurki. Sećam se da me je Marina sa osmehom dočekala, izljubila i izgrlila, pozdravili smo se kao civilizovani ljudi. Stajala je s Vesnom Zmijanac i Lepim Mićom, koje dugo poznajem, i bio je red da se, ako sam se javio njima, javim i njoj. Nas dvoje se pre toga nikad uživo nismo sreli, a kamoli razgovarali. Viđao sam je samo na televiziji. Ako je zaista rekla da sam go.no, onda nemam reči. To sve govori o njenom kućnom vaspitanju, koje očigledno nema, neka to ide njoj na obraz i čast. Svaka čast ako jedna dama i nekadašnja zvezda upotrebljava takvu terminologiju. Kakva je to pevačica, ne znam nijednu njenu pesmu, samo znam da je bivša supruga jednog propalog bubnjara, i to je sve. Suludo je pričati o ljudima koji su nebitni u svakom pogledu - rekao je Miloš.Podsetimo, Marina se tokom žurke žalila Vesni, Medenici i Saški na Bojanića.- Pao mi je mrak kad sam videla Bojanića, go.no od čoveka! Nisam znala šta da radim, da li da mu pružim ruku ili da ga ignorišem. Došlo mi je da mu pokažem ku.ac kad me je pogledao! Baš sam razmišljala to da uradim. Bolesnik jedan matori. Htela sam da povratim kad sam ga videla da ulazi. Gnjida je došla da me provocira - rekla je ona.(M. D.)

Rat s FarmeBOJANIĆ: Firči je beskućnikMiloš Bojanić je pre pet godina tužio Marininog bivšeg supruga Ivana Fecea Firčija zbog uvreda i kleveta u „Farmi“ u kojoj su zajedno učestvovali. Međutim, pošto pevač smatra da bivši bubnjar nema ni prebijenu paru u džepu, odlučio je da povuče tužbu kako svoje dragoceno vreme ne bi trošio po sudovima.- On je običan beskućnik, nigde ništa nema, i neću da gubim vreme povlačeći se s njim po sudovima. Ma, od njega je i bog digao ruke, pa ću i ja - izjavio je tada Bojanić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja