ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo
Foto: Instagram

Pevačica uznemirena

ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo

Stars -
Vest da je pevačica Jelena Marjanović nestala, a zatim i da je krvnički ubijena uznemirila je javnost, a posebno pevačicine kolege i prijatelje.

Povodom tragične smrti pevačice "Granda" Jelene Marjanović Krsmanović, čije beživotno telo je danas pronađeno u naselju Crvenka u Borči oglasile su se njene brojne kolege.

Oni ističu da je Jelena bila normalna i vesela osoba, požrtvovana majka i supruga, uvek nasmejana i raspoložena.Drugarica preminule, pevačica Ana Sević šokirana je i vidno uznemirana zbog Jeleninog ubistva i kaže da ništa nije slutilo na ovu tragediju.

Foto: Printskrin FB
Foto: Printskrin FB
"To je stravična vest. Strašno je to da čovek više nigde nije bezbedan. Šokirana sam i ne mogu da verujem da se to dogodilo. Nas dve smo volele da pričamo o našoj deci. Ona je bila tako lepo vaspitana, dobra i normalna. Zaista sam zgranuta", rekla je pevačica drhtavim glasom za domaće medije.
Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Kako Kurir saznaje, na nasipu nedaleko od mesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Sve o nestanku Jelene Krsmanovic mozete pogledati OVDE:

UŽASNA TRAGEDIJA: Jelenino telo pronađeno na Paliluli

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

UŽASNA TRAGEDIJA UBIJENA PEVAČICA: Telo pronađeno na nasipu u Borči, Jelena ubijena oštrim predmetom

KURIR TV JEZIV PRIZOR: Ovde je pronađeno telo ubijene Jelene Krsmanović, njene patike i trenerka

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track