(VIDEO) MUDRE REČI VESNE ZMIJANAC: Zbog ovog govora farmeri zanemeli...
Foto: Printscreen

Šok

(VIDEO) MUDRE REČI VESNE ZMIJANAC: Zbog ovog govora farmeri zanemeli...

Stars -
Lepi Mića nazvao je Vesnu Zmijanac folirantkinjom, pa je pevačica rešila da razjasni neke stvari sa njim.

Vesna je počela pričom o knjizi "Komunistički manifest" Karla Marksa i Fridriha Engelsa, da bi onda tokom njenog monologa se desilo nešto što se na Farmi izuzetno retko viđa - da svi ćute i pomno slušaju.

"Mića je danas rekao da počnem da govorim ono što mislim. Majka me je dojila četiri godine i zeznula me je jer me je vezala prvo za sebe, a kasnije i za druge. Učili su me uškoli da mislim, celi kapital znam napamet, a ja sam mislila i vredno radila i zeznuli su me", počela je svoje izlaganje.

Kada sam rodila Nikoliju, shvatila sam da su me mama, tata, škola, društvo zeznuli. Ućutkujem svoj um da ne misli i uspela sam u tome. Farma je moje iskušenje, ova farma je borba sa mojim umom koji mnogo misli. Trudim se da ovih 25 godina budem u harmoniji sama sa sobom. Ako misliš da ne mogu da zgazim neku Gogu, koju ljuljam kao svoju Nikoliju, a ona kaže da sam dvolična... da ispljujem sve redom, ali nemam potrebu. Ja sve to mogu, ali to nije to, to se ne očekuje od mene. Nijednu potrebu te vrste ja nemam, ja imam neke druge unutrašnje borbe sa samom sobom", obratila se pevačica svim ukućanima, a naročito Lepom Mići koji ju je pažljivo slušao.

"Ne mogu da pljunem ovde, nemam tu potrebu. Od mene se očekuje da nekoga zgazi, što hoću, ali ovde su moje neke unutrašnje borbe i pokušavaš da napraviš da za gledanost, neke pare, honorare da se igram žmurke da bi ubila vreme i eto bila neki farmer. Ne smeš da priđeš nigde, ako ne ogovaraš", rekla je Vesna.

"Ja pričam ono što hoću, zabole me za sve, nisam kao ti! Da nije mene, ova Farma ne bi imala gledanost, ja pravim šou", urlao je Mića.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=603&v=VxZRPWstW98

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track