SUMNJIVA: Dijana Janković uhapšena u Njujorku zbog kofera
Foto: PS Instagram

Dijana Janković

SUMNJIVA: Dijana Janković uhapšena u Njujorku zbog kofera

Stars -

Pevačica Dijana Didi Janković napravila je pravu pometnju na njujorškom aerodromu zbog prtljaga, zbog čega ju je policija provela na saslušanje!

- Prepoznao sam pevačicu, stajala je ispred mene u redu za čekiranje i čudio sam se koliko kofera ima. Kad je došla na red, počela je da se raspravlja sa osobljem aerodroma koje je htelo da joj naplati višak prtljaga, jer su svi koferi prelazili propisanu težinu. Dijana se svađala sa službenicom, zbog čega je žena pozvala policiju, koja je odvela Jankovićevu. Kasnije sam je video u avionu, sedela je iza mene i nekome preko telefona pričala šta se desilo. Rekla je da je ipak bilo po njenom. Nije platila, nego je trčala do radnje da kupi još dva kofera, pa je prebacila višak stvari. Malo je falilo da zakasni na avion - kaže izvor Starsa.

Didi Janković se smejala kad smo joj rekli šta smo saznali.- Dobro, istina je da sam imala manjih neprijatnosti na aerodromu u Njujorku, ali nije bilo ništa tako strašno. Bitno je da je moj boravak u Americi bio uspešan, tek ćete čuti i videti, i da sam donela mnogo lepih stvari i poklona u Beograd - rekla je Dijana Janković za Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track