ŠOK-INTERVJU Tijana Ajfon: Hoću trojku sa Đanijem i njegovim sinom!
Foto: Zorana Jevtić

Priželjkuje orgije s Trajkovićima

ŠOK-INTERVJU Tijana Ajfon: Hoću trojku sa Đanijem i njegovim sinom!

Stars -

Ne naplaćujem seksualne usluge, pa nije tačno da mi je dao 500 evra da bih njegovom nasledniku skinula mrak. Sin mu je dobar u svakom smislu, rado bih grupnjak s obojicom

Starleta Tijana Ajfon odlučila je da odsustvo iz „Parova“ iskoristi da bi imala grupni seks s pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovim sinom Milošem!Ajfonka će provesti deset dana na slobodi, a potom će se vratiti u rijaliti. Iskoristili smo priliku da pitamo Ajfonku sve ono o čemu nije mogla da priča dok je bila u vili.Tvoj bivši dečko je izjavio da ti je Đani platio 500 evra da njegovom sinu skineš mrak.- Nisam sinu, nego Đaniju (smeh). Pa dobro, Đani je pametan čovek. Sin mu je dobar u svakom smislu (smeh), ali volela bih da nastaviš sa sledećim pitanjem jer ovo želim da izbegnem. Naravno da mi nije platio! Ne naplaćujem svoje seksualne usluge.Ti bi i sa Đanijem seks?- Mnogo je debeo, ne znam kakav bi to seks bio. Ali što da ne, sve je za ljude. Seksom bih ga naterala da smrša, pa bih tek onda uživala. Morao bi da mi peva pesmu „Još te sanjam“ dok razvija film!

Da li bi probala trojku s Đanijem i njegovim sinom?- Može i trojka! Ne bi oni mogli protiv mene u krevetu, pokazala bih im ko je Tijana Ajfon!Znamo da si nekoliko puta izlazila iz vile na ugovoreni seks.- Jednom sam izašla iz rijalitija na 18 sati i provela sam se fenomenalno u hotelu. Tu sam imala seks s jednim veoma poznatim fudbalerom, čiji kačket sam uzela u znak sećanja. Taj kačket sam imala na glavi kada sam se nakon toga vratila u vilu. Seks nam je bio sjajan. Ne mogu da otkrivam ime jer se plašim da me taj dečko više ne bi zvao, a bila bi velika šteta.Je l‘ taj fudbaler drug tvog bivšeg dečka Lole Smiljanića?- Ne znam da li se druže. Poznat je ovaj moj, ali bitno mi je da je u lovi.Lova ti je baš važna?- Ne, uopšte (smeh). Najbitnije mi je da imam dobar seks i da je muškarac pažljiv prema meni. Dešava mi se da odlepim za nekim muškarcima, koje nema pas za šta da ujede. Međutim, takve brzo ostavljam, ne zbog toga što mi ne kupuju, nego što mi brzo dosade.

Rekla si da si napustila „Parove“ zbog revija u inostranstvu. Koliko zarađuješ od revija?- Da li stvarno misliš da znam koliko se tu uzima para?! Pa ko će mene sa silikonskim ustima?Pa sama si rekla da radiš revije.- Pa radim, ali zato što sam poznata. Ljudi me zovu da dođem i prošetam jer smatraju da lepo izgledam i imam izgrađeno ime. Kad sam bila klinka, uzimala sam garderobu iz te kolekcije, a nekad sam imala oko 200 evra. Generalno, daju ti novac da kupiš stvari u toj prodavnici.Kako ćeš iskoristiti odsustvo iz rijalitija?- Maksimalno ću iskoristiti ove dane da se posvetim sebi. Tamo ću se vratiti u potpuno drugačijem stilu. Nabacila sam nekoliko kilograma, ali potrudiću se da smršam do povratka u vilu. Striktno ću se pridržavati dijete i izbaciću alkohol, a to mi, iskreno, najteže pada. Moram se dovesti u red!

PUSTI, PUSTI MODU Misli da je pisac modni kreator NOSILA BIH HALJINE MARKA VIDOJKOVIĆA!Da li bi nosila kreacije Marka Vidojkovića?- Ko je taj?! Poznato mi je ime, ali ne poznajem ga lično. Dok sam bila anonimna, nisam bila manekenski tip, tako da nisam nosila modele baš tog kreatora. Ako je taj dečko zaista dobar, onda bih ponela njegove haljine.Šalimo se, on je pisac.- Ha-ha-ha! Pa vidim ja poznato mi ime, ali otkud znam. Danas ih ima previše.Nosiš li brendirane stvari?- Bitno mi je da je lepa garderoba. Imam nekoliko markiranih stvari. Zavisi kako se koji otvori da mi kupi. Nekad se štekaju, a nekad baš umeju da budu galantni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track