(VIDEO) SAD JE DUŠICA SAVETUJE: Goga piše pismo istine o Filipovoj polnoj bolesti!
Foto: Printscreen

Povređene ljubavnice

(VIDEO) SAD JE DUŠICA SAVETUJE: Goga piše pismo istine o Filipovoj polnoj bolesti!

Stars -
Filip Đukić i Gorana Goga Aleksić žestoko su se posvađali jer je plesačica istakla je sumnju da je Marija Ana Smiljanić manekenu prenela neku polnu bolest, a onda je on rekao da je imao seks samo sa Gogom i Dušicom, pa to Smiljanićeva nije mogla da uradi.

Zbog toga što nije pred svim farmerima stigla da mu kaže sve što joj je na duši, Goga je rešila da se temeljno pripremi. Ona je isplanirala da se poslednji put obrati manekenu na sutrašnjem sastanku i kaže mu sve što ima.

Ništa ne bi bilo čudno da joj u sastavljanju govora nije pomagala bivša suparnica Dušica Grabović, koja je takođe imala seksualni odnos sa Filipom.

"Ispao je smrad. Dno ljudskog roda. Neka me zaobilazi u širokom luku", rekla je Goga Dušici, pa je nastavila da je temeljno sluša i zapisuje njene reči.

Ja ću vrlo rado dokazati da ja nisam posledica njegove polne bolesti zaštiti svoje interese tako što ću nakon sastanka otići na kapiju i zatražiti od zadruge odlazak kod ginekologa i doneti papir šta god da je po sredi i isterati ovo do kraja. Ne tvrdim da sam zdravlja, ali pošto sam spomenuta u najjnižem kontekstu hoću da isteram do kraja. Hoćeš rat, dobio si rat. Šta god da je neću da se stidim, jer se sa istinom lakše živi, ali ako je laž...", pisala je Goga, pod savetim Dušice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track