ZORICA DUKIĆ PRETI: Zagorčaću mu život, evo šta se stvarno desilo u Parovima!
Foto: Printksrin

Otkrila sve

ZORICA DUKIĆ PRETI: Zagorčaću mu život, evo šta se stvarno desilo u Parovima!

Stars -

Zbog prozivki na račun produkcije, Zorica Dukić je diskvalifikovana iz rijalitija "Parovi". Ona tvrdi da više nije želela da trpi nepravdu.

"Za mene je nastao problem onog trenutka kada sam počela da pominjem da je Vladimir Tomović više puta udario Željka Stojanovića. Vladimir je mene provocirao i pljuvao na svaki mogući način, a kada sam ja uzvratila, on je pokušao da me udari. Najviše me je uvredilo što mi je voditeljka Bojana Ristivojević rekla da lažem i da Vladimir nije pokušao da me udari. Da tada nije intervenisao Nenad (Marinković Gastoz) on bi me udario i niko me ne može ubediti u suprotno", rekla je Zorica.

Zorica se sa mnogima nije pozdravila kada je napuštala vilu „Parova“. Ona tvrdi da nije htela da se pozdravi sa onima koji su je vređali i ogovarali. Među prvima sa kojima se čula u spoljnom svetu je pomenuti Željko.

"Svedočiću na sudu šta je Vladimir Željku uradio. Vladimir je jedina osoba kojoj neću oprostiti teške reči i ono sve što mi je radio dok sam bila u vili. Zagorčaću mu život", rekla je Zorica i dodala da Tomović s razlogom strahuje za svoju sudbinu jer bi na uslovnoj slobodi i plaši se da će nakon rijalitija završiti u zatvoru.

Ona je za kraj rekla da je ponosna na Gastoza i da ih je cela situacija dodatno zbližila.

"Nenad i ja smo nakon svega postali još jači. Mnogi su pokušali da nas posvađaju i da naruše naše odnose, ali nisu u tome uspeli. Izgradili smo veliko poverenje jedno drugom smo velika podrška."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track