CUCA O POVRATKU NA FARMU: Imam srčane probleme, vratiću se ako mi zdravlje dozvoli
Foto: Printskrin

Da li ćemo je ponovo gledati u rijalitiju?

CUCA O POVRATKU NA FARMU: Imam srčane probleme, vratiću se ako mi zdravlje dozvoli

Stars -

Ivona Negovanović Cuca je tokom boravka na "Farmi" imala problema sa zdravljem, nekoliko puta joj je pozlilo a čak se i onesvestila.

Ona se u rijaltiju nije najbolje snašla, što je potvrdila i njena porodica. Iako je nakon izbacivanja rekla kako ne bi ponovo učsetvovala u rijalitiju, Cuca se predomislila, pa bi se tako ponovo vratila na imanje.

"Vratila bih se, ali morala bih da razmislim zbog zdravstvenog stanja. Vratila sam se na terapiju za srce. Majka mi je bila na operaciji, što bi mi dodatno otežalo povratak na Farmu", rekla je pevačica za domaće medije.

Na pitanje da li ju je neko razočarao otkako je izašla sa imanja, Cuca je dala pomalo neočekivan odgovor.

"Iskreno, najviše me je razočarala Zorica Marković. Nisam znala da me je toliko pljuvala. Ja nju neću, jer sam vaspitana devojka, ali čula sam da je rekla da sam psihički bolesnik, da stalno menjam raspoloženja, pa je pričala da sam takva zbog Šabana i apelovala da ga dovedu. A pritom je bila upućena u sve", priznala je pevačica.

Za 17. april zakazan je baraž kada će se jedan od izbačenih farmera vratiti u rijaliti i tako ponovo dobiti šansu da se bori za nagradu od 50.000 evra. Ostaje da vidimo da li će to biti Cuca.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track