JASMINA NAKON IZBACIVANJA: Nisam imala na Farmi pravog partnera da se dokažem
Foto: Printskrin

Otišla bez pozdrava

JASMINA NAKON IZBACIVANJA: Nisam imala na Farmi pravog partnera da se dokažem

Stars -

Jasmina Medenica našla se u duelu sa Zoricom Marković, a publika je veći broj glasova dala Kevi i tako Medenicu izbacila sa "Farme".

Ona je imala 43, dok je Keva dobila 57 posto glasova publike. Inače tokom kviza znanja Jasmina je davala samo netačne odgovore, dok Zorica nije želela uopšte da priča. Kada je čula da je izbačena iz rijalitija, Mednica je ustala i otišla ne želeći da se pozdravi ni sa kim što je šokiralo farmere. Nakon što je stigla u studio, priznala je zbog čega je bila tiha.

"Zadovoljna sam da sam i to malo vremena što sam provela, zamrsila sam neke male konce, htela sma još više", rekla je Jasmina koja smatra da vlada monotnija na farmi. Bivša farmerka nije želela da flertuje ni sa kim jer joj to nije bio cilj. Kako kaže nikoga nije smatrala konkurencijom i nije videla osobu sa kojom bi mogla da igra igru.

"Očekivala sam da igrači budu aktivniji kao da nisam imala partnera za rivalstvo sem te animir dame koja luduje po kući, ona nije moj nivo, ja sam pokušala da je spustim ali nisam uspela u tome. Nisam imala pravog partnera da se dokažem", priznala je Medenica koja misli da je prebrzo ušla u "Farmu 7".

Jasmina je otišla bez pozdrava jer je tako odlučila u trenutku, a pitanja je sva naučila ali je na kraju pomešala odgovore.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Nekada ja imam te moje hirove. Želela samda što pre dođem ovde, da odem svojoj porodici, gde me čeka svašta nešto. Ne postoji određeni razlog", rekla je Jasmina. Bila je spremna i da ostane i da izađe, a smatra da su trebala 2 odgovora da joj se priznaju iako nisu.

"Učila sam ceo da, a pobrkala sam pitanja. Sve je okej. Vraćam se svom životu, karijeri. Nisam ljuta, sve je to život, realnost. Meni je želja da budem voditelj, to su moje želje, ambicije...", priča Jasmina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track