ŠABANOVA ŽENA ČUVA PRIVATNOST: Šaulići dali 200.000 da se sakriju!
Foto: Dragan Kadić

Ne želi da joj vire u dvorište

ŠABANOVA ŽENA ČUVA PRIVATNOST: Šaulići dali 200.000 da se sakriju!

Stars -

Šaban i Gordana Šaulić nisu štedeli novac kako bi sačuvali svoju privatnost i svoj mir!

Više od 200.000 dinara je kralj narodne muzike iskeširao za zelenilo, koje je zasađeno po celom dvorištu. U jednom trenutku, dom porodice Šaulić zaličio je na botaničku baštu.

Kada tuje i drveće budu izrasli, teško da će neko moći da zaviri u Gocino i Šabanovo dvorište, a to je, kako saznajemo, i bio cilj pevačeve supruge. Naime, Gordana je nedavno posetila jednu prodavnicu u kojoj je kupila sve baštenske sadnice koje su tog dana bile na raspolaganju.

"Ispraznila je sve što je postojalo u radnji, od baštenskog drveća, žbunastog bilja, do nekih vrsta zimzelenih sadnica. Zaposleni su bili šokirani, jer nikada nisu videli da neko kupuje toliko sadnica za dvorište, i to odjednom. Kada su je pitali zbog čega joj trebaju tolike sadnice, Goca je rekla da želi da zaštiti svoju privatnost i popije kafu u dvorištu bez znatiželjnih pogleda", priča izvor koji se našao u radnji.

"Goca je na kraju potrošila skoro 200.000 dinara, zahvalila se zaposlenima na pomoći i zamolila ih da joj sve bude dostavljeno na adresu porodične vile na Dedinju", dodaje naš izvor.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track