MEĆAVINA ŽENA: Miki me je ponizio i osramotio!
Foto: Damir Dervišagić

Naljutio ženu Milicu

MEĆAVINA ŽENA: Miki me je ponizio i osramotio!

Stars -

Pevačeva supruga kaže da ju je stid što njen muž sve češće završava u krevetu Jelene Golubović, gde se masiraju

Miki Mećava i Jelena Golubović sve su prisniji i pevač je sve češće u rediteljkinom krevetu, zbog čega se njegova žena Milica oseća osramoćeno.Ona više ne može da gleda kako se njen muž ponaša na imanju, a i komentari farmera da se zaljubio u rediteljku, zbog koje je i promenio ponašanje, njoj izuzetno smetaju.

- Imajte razumevanja, stvarno ne želim ništa da pričam. Dosta mi je svega! Neke stvari su počele da prelaze granicu. Trudim se da više ne pratim Farmu. Sve ovo je ponižavajuće za mene. Imam familiju i prijatelje, od kojih me je sramota.

Mikija podržavam, znam šta je rijaliti, ali sve ovo što se dešava i piše je previše. To povređuje i mene i moju decu - rekla nam je Mikijeva žena Milica kad smo je pozvali da saznamo kako gleda na njegovo „druženje“ s rediteljkom.

Inače, Golubovićeva i Mećava svaku noć provode zajedno. Čak se više ni preko dana ne razdvajaju.Sem što spavaju u istom krevetu, drže se za ruke, masiraju i maze, oni planiraju i šta će da rade kad izađu s Farme.- Kad izađemo odavde, pa kad dođeš kod mene na imanje, pokazaću ti sve. Mislim, valjda ćemo se viđati i posle Farme, ne samo ovde? - rekao je Miki Jeleni, a ona mu je odgovorila da će zbog njega ostati bez dečka.- Ako nastavimo ovako da se ponašamo, mene će dečko ostaviti - izjavila je rediteljka, i vratila se u pevačev zagrljaj.

Inače, Miki je jedini farmer koji nema ništa protiv Jelene, a više mu i ne smeta kad ga drugi napadaju zbog nje. On se prema njoj ponaša zaštitnički, pa se zamerio mnogim cimerima. A na to da je oženjen, gotovo da je i zaboravio. A ni nju nije briga što ga kod kuće čeka žena, pa stalno flertuje s njim.Podsetimo, Mikiju ovo nije prvi put da u rijalitiju bude prisan s nekom ženom. Na „Farmi 4“ on se mazio s Gocom Božinovskom. Preko toga mu je žena prešla, a da li će i preko izleta s Jelenom, biće jasno kad Mećava stigne kući s imanja u Lisoviću.

TUČA Modelsica udarala rediteljkuCECA IŠAMARALA JELENU GOLUBOVIĆ!Tokom igre suđenja došlo je do svađe među farmerima, koja se završila tučom. Ceca je išamarala Jelenu Golubović, a onda ju je i čupala za kosu jer je pokušala da joj skine brushalter. A sve je počelo verbalnim okršajem između Jelene i Saške Karan, nakon čega su počele da se polivaju vodom. Miki je skočio da zaštiti Jelenu. U svađu se umešala i Jelenina mama Svetlana, pa je ispolivala Sašku.- Marš i ti, kurvetino matora! - urlala je Saška na Svetlanu, međutim, tu sukobima nije bio kraj.Ceca je pokušala Jeleninoj mami da otme flašu, pa se rediteljka sukobila s modelsicom. Jovanovićeva je poludela, pa je fizički nasrnula na Jelenu, zbog čega je kažnjena oduzimenjem nedeljnog honorara i izolacijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track