(FOTO) TEA ZAVELA SVE: Žiri oduševljen seksepilnošću kandidatkinje!
Foto: Printskrin

Kompletan paketić

(FOTO) TEA ZAVELA SVE: Žiri oduševljen seksepilnošću kandidatkinje!

Stars -

Tea Tairović i Emina Ismailović našle su se u duelu. Ove kandidatkinje oduševile su ne samo glasom već i izgledom.

Tea je zapalila žiri i publiku svojim plesom uz pesmu "Romale, Romali". Rezultat nakon nastupa bio je izjednačen: 6:6. Usledilo je natpevanje.

"Tea ti si prava zečica Rebeka i pokazala si kako treba da bude seksi, lepa i da zrači kao zvezda. Ti si kompletan paket. Emina ti si nestvarno lepa i talentovana i osvetlala si ime svog grada Sarajeva večeras", rekla je Jelena.

Šaban se složio da obe pevaju dobro, ali je zamerio Emini što je izabrala narodnjačku pesmu u natpevavanju jer je bolje leži pop muzika.

"Složila bih se da se Emina bolje snalazi u zabavnoj muzici. Ako već imaš želju da pevaš i narodnu muziku onda moraš više da vežbaš. Tea vrlo svesno i jasno bira ono što joj najbolje primer i ona je klasičan primer kandidata da zna u čemu može da pruži maksimum", rekla je Marija.

"Emina ti pevaš kao bombona. Ti si skromna u odnosu na Teu koja je bila ubedljivija. Tea tebe kad gledam kako igraš, žao mi je što se mora stariti", rekao je Bosanac. Pogledajte i kako je glasao žiri nakon natpevavanja u video snimku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track