(FOTO) 6 GODINA BRAKA: Evo kojim poklonom je Lukas oborio Sonju s nogu!
Foto: Damir Dervišagić

Proslava u krugu prijatelja

(FOTO) 6 GODINA BRAKA: Evo kojim poklonom je Lukas oborio Sonju s nogu!

Stars -

Pevač Aca Lukas u krugu najbližih prijatelja proslavio je šest godina braka sa suprugom Sonjom, a svoju lepšu polovinu iznenadio je skupocenim satom.

Lukas je poklon sakrio u ogromnom buketu cveća, a onda je Sonja uzela da pročita posvetu na njoj je bila zakačena kutija u kojoj je bilo iznenađenje.

Slavlju su prisustvovali kumovi i najbliži prijatelji, među kojima su bile pevačice Lepa Brena i Dajana Jakšić sa sinovima.

Lukas i Sonja pozvali su najbliže prijatelja na ručak u restoran gde su čitavo po podne slavili više od pola decenije ljubavi, koja je krunisana rođenjem ćerke Viktorije.

Među prvima je na slavlje došla pevačica Lepa Brena sa sinom Stefanom Živojinovićem, a odmah zatim Sonjini i Acini kumovi, kao i pevačica Dajana Jakšić sa svojim naslednikom Dušanom. Dok je pevačeva supruga blistala u crnoj haljini, on je svoju odevnu kombinaciju uskladio sa bojom njenih čizmi, pa je par i vizuelno odisao skladom. Iako su nedavno prevazišli bračnu krizu, očigledno da je nakon tog kratkotrajnog razdvajanja njihova ljubav još jača.

Nakon nekoliko sati nazdravljanja, vesela ekipa se razišla, dok su konobari pomogli Sonji da ponese poklone, a Lukasu da se izbori sa buketom cveća u koji je sakrio svoj poklon. Lukas je otkrio da je uspeo da iznenadi suprugu poklonom.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track