ŠABAN ŠAULIĆ POSLE OPERACIJE: Dobro sam, sve je prošlo kako treba!
Foto: Dragan Kadić

Goca brine o njemu

ŠABAN ŠAULIĆ POSLE OPERACIJE: Dobro sam, sve je prošlo kako treba!

Stars -

Pevač i član žirija šoua "Zvezde Granda" Šaban Šaulić nakon hitne operacije trbušne aorte, koja mu je urađena u Italiji, ekskluzivno kaže da je najgore prošlo i da se uspešno oporavlja.

Nad njegovom bolničkom posteljom neprestano bdi supruga Goca, dok su mu velika podrška ćerka Sanela i zet Zoran Bata Mirković.

Šaulić je operisan u jednoj klinici u Milanu, gde o njegovom zdravstvenom stanju brine tim najboljih lekara. Iako iscrpljen od hirurškog zahvata, Šaban nam je poručio da je operacija dobro prošla.

"Dobro sam, sve je prošlo kako treba - bilo je sve što nam je poručio kralj meraka, kojeg nismo hteli više da uznemiravamo, već smo razgovor nastavili sa njegovom suprugom Gordanom.

"Bitno je da se sve završilo dobro, on nakon intervencije nije imao nikakvih komplikacije i sada se oseća odlično. Iako nije došlo do pucanja, morao je da ode na intervenciju, jer više nije moglo da se čeka. Doktori su nam tako savetovali, pa smo ih poslušali", priča Šabanova supruga, koja objašnjava zbog čega su odabrali upravo kliniku u Italiji.

"Ovde takve stvari rade novim medotama, uopšte se ne radi toliko invazivno kao kod nas u Srbiji. Čuli smo da takvu vrstu zahvata ovde najbolje rade i uspeli smo da ih kontaktiramo", objašnjava Gordana i ističe da je privatnu kliniku našao njen zet, bivši fudbaler Zoran Bata Mirković, koji je u srećnom braku sa Šabanovom ćerkom Sanelom.

Foto Damir Dervišagać
Foto Damir Dervišagać

Kako Bata ima prijatelje u Bergamu, gradu na severu Italije, upravo je on pevača upoznao sa vrhunskim timom lekara koji je obavio operaciju.

"Bata nam je pomogao i našao ovu klinku. On je taj koji je sve organizovao i bavio se planiranjem puta i ostalih stvari", objašnjava Šaulićeva, koja očekuje da će Šaban za desetak dana biti pušten na kućno lečenje.

Sada kada je intervencija prošla kako treba, Goca kaže da su strah i briga nestali, pa može malo da odahne i prošeta gradom dok Šaban spava.

"Trenutno smo ovde svi, Sanela, Bata i ja, tako da, dok nismo u bolnici, koristimo vreme da izađemo do grada i malo se opustimo", istakla je Goca.

S obzirom na to da je njihova mlađa ćerka Ilda u blagoslovenom stanju, roditelji su očigledno rešili da je poštede puta i stresa, pa joj nisu dozvolili da pođe sa njima u Italiju.

Podsetimo, Šaban već tri godine ima problem sa trbušnom aortom, ali je vešto izbegavao operaciju dok mu doktori nisu objasnili da je takvo stanje vrlo alarmantno i strašno kao da drži atomsku bombu u stomaku.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track