NI DUPLIRANI GLASOVI JOJ NISU POMOGLI: Balerina izbačena sa Farme, izgubila bitku za 50.000 evra
Foto: Printskrin

Rijaliti

NI DUPLIRANI GLASOVI JOJ NISU POMOGLI: Balerina izbačena sa Farme, izgubila bitku za 50.000 evra

Stars -

Ponedeljak veče je rezervisan za izbacivanje sa "Farme" a među nominovanim su se našle Jelena Golubović i Jelena Milošević Balerina. Nakon igre veštine Balerina je odnela pobedu, ali i posle dupliranja glasova ona je imala manje procenata za ostajanje na imanju

Farmeri su ove nedelje bili lenji, zbog čega ih je Zadruga kaznila i proglasila "paklenu nedelju". Seksi Sandri je ukinuto gazdovanje, a Zadruga je preuzela brigu o imanju.

Posle nekoliko dana, farmeri su shvatili ozibljnost situacije pa su se uozbiljili i počeli da obavljaju dužnosti, a sinoć je proglašen kraj paklene nedelje. Filipu Đukiću je poverena briga o imanju dok ne dobiju novog gazdu.

Sinoć je takođe održan i baraž, a publika i farmeri izglasali su da se Stefan Jakovljević vrati u rijaliti. Večeras je imanje napustila Balerina koja je nakon dupliranja glasova imala samo 24 posto glasova publike.

Tok emisije:

00:20 Nakon sabiranja glasova publike i dupliranja, Balerina je imala 24 posto glasova publike, dok je Golubovićeva ubedljivo pobedila sa 76 posto. Balerina se pozdravila sa svima i krenula napolje.

"Vidimo se svi kod mene, svi sem ove jedinke", rekla je uzbuđena Miloševićeva kada je pošla sa "Farme".

00:16 Jelena Milošević je uspela da pojede pola jabuke, dok Golubovićeva nije ni zalogaj pojela. Balerini će biti duplirani glasovi.

00:12 Jelena i Balerina su ruke stavile na leđa i počele da jedu jabuke. Imaju 3 minuta da pojedu voćku.

00:19 Takmičarke stižu u arenu, a izabrale su da se takmniče u igri veštine. Naime, njih dve će morati da pojedu jabuku koja visi, a koja bude više pojela njoj će se duplirati glasovi.

23:32 Nemanja MCN je sa Ognjenom koji ima tajni zadatak za farmera.

"Do četvrtka treba da sakriješ kupaće kostime Ceci, Dušici, Marijani i Sandri", rekao je Ognjen i dodao da može i drugim farmerkama da uzme kostime ali da su prioritet ove četiri.

23:15 Ognjen priča sa Kevom koja priča o kuvanju.

"Ima onih koji se kriju da jedu, koji neće da jedu jer su povređeni. Manje ili više svi jedu i jedva dočekaju. Neko to javno kaže neko ne", rekla je Keva i dodala kako se Saška uvredila jer je ona danas uzabrala Stefana i Mariju da budu sa njom u kuhiniji.

"Stefan vredi za 3 devojke. Trkne, sredi vatru donese vodu, više nego dovoljan razlog da bude taj", otkrila je Keva zbog čega je pevača izabrala. Ona je dodala da je Mariju izabrala jer je poslednjih 15 dana bila uz Kevu i pomagala joj u kuhinji.

22:52 Ognjen sa Saškom prepričava situaciju na imanju. Pevačica priča kako ju je Keva razočarala svojim ponašanjem. Ona je takođe rekla kako je Zoricaa nervira jer komanduje u kuhinji.

"Ako njoj nije stalo do našeg prijateljstva, e pa nije ni meni. Ko je ona, glumi nekog komadanta. Ovde svi imamo ista prava! Zadruga je ta koja će reći šta možemo a šta ne i samo ću to poštovati. Ona misli da je ovo takmičenje u kuvanju. Nisam došla ovde da budem kuvarica", rekla je Saška.

"Njoj treba lekar jer je previše negativna, non stop se dere, nema trenutaka da lepo priča. Nervira me to što priča takvim tonom kad ne treba. Pričaj normalno kada te neko nešto pita", istakla je Karanova i dodala da ima pamćenje kao slon i da je osvetoljubiva.

22:39 Ognjen je sa Dušicom koja priča o današnjem događaju kada su je farmeri zatvorili u poljski wc.

"Bilo je smešno ali ne ljudski, oni bi me držali zatvorenu da nije naišao Mića", rekla je ona a onda je objasnila kako su svi krenuli na nju zbog sukoba sa Gogom. Naime, Aleksićeva je napala pevačicu jer joj nije pomogla u bašti.

"Onda sam ja njima rekla p.k i oni su se svi iznervirali i to uradili", ispričala je Dušica.

"Ja zaista ne znam zašto su oni protiv mene. Ja sam imala sa mnogima konflikt a nisam nikoga prva napala. Kada ja ne uradim nešto dobro moj problem je 16 hiljada puta veći, a oni svoj problem zataškaju", rekla je Grabovićeva i dodala da ju je Nemanja MCN najviše razočarao.

"Moguće je da su ljubomorni na mene a time mi samo daju poene. Ja to nikada ne bih nikome radila. Izabrana sam za najvećeg foliranta, za nekoga ko ih najviše nervira... ne znam dal da razgovaram, više nemam sa kim da pričam, počela sam sa magarcem i kravom da pričam. Nije mi ni malo lako", ispričala je farmerka i navela kako samo sa Zoricom i Mićom ima dobar odnos.

22:31 Dušica je pitala baka Caku da li bi ušla na imanje.

"Da sam mlađa, vrlo rado i samo bih tražila da kuvam. Volim da kuvam, pa čak i klin čorbu kada se nema", priznala je Caka. Kako kaže bilo joj je teško da se navikne da gleda unuku u rijalitijima. Postalo joj je lakše tek kada je shvatila da je sve to jedna igra. Ona je takođe rekla da joj se dopada Miki Mećava i da ga smatra vrednim.

22:23 Ognjen priča sa Mikijem Mećavom koji se pohvalio kako je sa Filipom napravio ljuljašku. Onda je prokomentarisao zašto je pre bio povučeniji.

"Malo mi je glupo, jer neke struje ovde propagiraju nerad a moja struja propagira rad. Tu sam reagovao i sa tim strujama sam u sukobu. Mića i ja se svađamo oko bezveze stvari.To je malo igra reči uradila sve, meni se nije dalo da slušam čoveka koji propagira nerad", ispričao je Miki.

Što se tiče svađe sa Cecom, kaže da se s njom svađao jer je počela da brani Miću i napala njega.

"Vrlo je moguće da ona ima neki plan sa Mićom. Sigurno imaju nešto", rekao je pevač. Njegov odnos sa Jelenom Golubović opisuje kao prijateljstvo i tvrdi da je drugačija kada su sami

"Pozitivno sam se iznenadio kakva je. Iskrneo meni za sada prija, imamo neke teme koje mi se sviđaju", priznao je farmer.

22:20 Dušica je ugostila baka Caku (92) koja je zamolila voditeljku da joj ne postavlja opasna pitanja.

22:08 Dušica je pozvala glasače da glasaju za onu koju žele da ostave u rijalitiju, a potom je rekla da je rediteljkina baka Caka došla da podrži unuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track