STEFAN DESPOT PROGOVORIO: Sa Anđelom Vešticom nisam bio u vezi, a radili smo svašta
Foto: FB

Bili u šemi

STEFAN DESPOT PROGOVORIO: Sa Anđelom Vešticom nisam bio u vezi, a radili smo svašta

Stars -

Stefan Despotović Despot koji je u rijalitiju “Farma 7” ostao manje od mesec dana, bio je u šemi sa bivšom učesnicom Anđelom Mitkovski, poznatijom kao Anđela Veštica.

Nakon njenog odlaska iz rijalitija u kom je boravila nešto više od nedelju dana, kontaktirali smo Despota kako bi saznali da li mu je žao što se u istom trenutku nisu zatekli u Farmi.Iako se nisu zajedno našli na imanju u Lisoviću, saznali smo da su Despot i Anđela pre ovog rijalitija bili zajedno, ali on očigledno taj odnos ne želi da nazove “vezom”.

"Nismo bili baš u vezi", kroz smeh je rekao bivši farmer. Na pitanje da li bi voleo da je bio u rijalitiju u isto vreme kad i Anđela, Despot nam je odgovorio da ne bi imao ništa protiv i dodao:

"Mislim da se između nas dvoje na Farmi ništa ne bi desilo, jer ne bih imao seks tamo."

Stefan se osvrnuo i na Anđelin odnos sa Nikolom Lakićem. "On je njen tip dečka. Ona uvek uradi ono što želi i bila je iskrena. Ona se njemu isto svidela, ali je on u početku odbijao taktički, zbog nekih poena."

A kako je tokom Anđelinog boravka u Farmi, u javnost isplivao njen porno uradak sa tri muškarca, Despota smo pitali i za to.

"Čuo sam da postoji, ali nisam gledao. Nas dvoje se nismo snimali, ja to ne radim", rekao je Despot.

Stefan Despotović je model i personalni fitnes trener, a kako sam kaže, nakon “Farme” se vratio treninzima, ipak, ako bi ponovo ušao, bivši farmer bi malo se drugačije ponašao.

"Pošto sam izašao iz veze, sada bih se na Farmi ponašao drugačije, pravio bih malo zafrkancije sa farmerima. A što se devojaka tiče, nijedna od njih koje su trenutno tamo mi se ne sviđa, a to što sam sa malom Cecom provodio više vremena nije zato što mi se sviđa, već smo se družili", iskren je bio Despot.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track