ŠIROKO: Brena pukla 50.000 evra na stan u Monte Karlu!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica renovira nekretninu na Azurnoj obali

ŠIROKO: Brena pukla 50.000 evra na stan u Monte Karlu!

Stars -

Posle dve decenije odlučila da preuredi prostorije u kojima svake godine letuje s prijateljicama

Lepa Brena odlučila je da posle 20 godina renovira luksuzni stan u Monte Karlu, saznaje Kurir.Pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović izdvojili oko 50.000 evra za preuređenje enterijera! Kako otkriva naš izvor blizak ovom paru, oni su odlučili da promene sav nameštaj u stanu na Azurnoj obali, koji se prostire na 150 kvadrata i koji ima veliki dnevni boravak, dve kuhinje, veliku terasu, spavaću sobu i tri sobe za goste.Sve pod konac- Brena obožava stan u Monte Karlu jer tamo ima potpuni mir. Ona svake godine tamo ide s prijateljicama na letovanje, a nekada ima običaj da i sama pobegne na nekoliko dana da bi napunila baterije. Pošto je kod Brene sve pod konac, poželela je da napravi neke promene u enterijeru. Na kraju je odlučila da promeni apsolutno sav nameštaj - priča naš dobro obavešten izvor.

Može joj se

Ovim povodom juče smo pozvali Brenu i Bobu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.Inače, pevačica se u poslednje vreme baš bacila u trošak. Častila je sebe „majbahom S500“, koji, u zavisnosti od opreme, može da košta i do milion evra! Folk zvezda je automobil pazarila na lizing od koleginice Dragane Mirković jer su ova kola među najskupljim na svetu. Želela je neku elegantniju verziju automobila jer je često vozila džipove, pa sad u luksuznom četvorotočkašu uživa cela porodica, a nedavno su njenog supruga i sina Viktora na auto-putu zaustavili presretači zbog brze vožnje upravo u tom „majbahu“. Pre toga, pevačica je za proslavu punoletstva najmlađeg sina iskeširala 30.000 evra.

Lepo društvoNOLE I SANDRA SU JOJ KOMŠIJEU blizini Breninog stana živi i najbolji teniser sveta Novak Đoković sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Monako je omiljen među teniserima, pa tu nekretnine imaju i Boris Beker, Goran Ivanišević, Bjorn Borg, Mario Ančić... Nedavno je nekretninu u Monte Karlu na godinu dana iznajmila i Sandra Meljničeko sa suprugom Andrejom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track