VENDI: Raša je veštac Goco, beži od njega!
Foto: Drakan Kasić, Damir Dervišagić

Poručuje Tržanki da ostavi muža „jer služi satani“

VENDI: Raša je veštac Goco, beži od njega!

Stars -

Hvalila mi se da njen suprug u snu ima astralne projekcije, a svi znamo da je i muž pokojne pevačice Jelene Krsmanović imao tu moć i da se to završilo tragično

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je muž Goce Tržan, bubnjar Raša Novaković, veštac!Kako saznajemo, pevačica je zajedno s Gocom i Milićem Vukašinovićem gostovala u emisiji „Snaga oktana“, kada je u pauzi snimanja Tržanka ispričala da njen suprug ima astralne projekcije, tj. da tokom sna napušta telo i luta. Pakt s đavolomVendi nam je potvrdila ovu informaciju i naglasila da je njena koleginica u velikoj opasnosti.- Tačno je da sam bila s Gocom i Milićem gost u emisiji i čula sam kada je ona u pauzi snimanja rekla da njen muž ima astralnu projekciju. Miliću je kao ateisti to delovalo zabavno i bezopasno, ali uopšte nije tako! Mogu samo da kažem blago Goci kada ima mu.a da utone u san pored čoveka koji je veštac. Ovo je drugi slučaj astralne projekcije koji je aktuelan ovih dana, pošto smo saznali da je i muž pokojne pevačice Jelene Krsmanović takođe imao tu moć.

Nažalost, prvi slučaj se tragično završio, zato smatram da Goca ovo treba da shvati ozbiljno. Danas se to moderno kaže astralna projekcija, a u narodu je to poznato kao veštičarenje - upozorava Vukelićeva.Dodaje da ne bi volela da bude u Gocinoj koži.- Da sam na Gocinom mestu, ne bih mogla da spavam s Rašom u krevetu, jer se nikada ne zna šta može da mu dune u glavu ili kakvu naredbu od nečastivog može da dobije. To je stavljanje glave na panj! Bolje joj je da se razmnožava partenogenezom, to je proces kada nije potreban drugi pol, tako se i rakovi razmnožavaju, nego da ulazi u kolo s ovima iz astralne projekcije. Oni se prepoznaju po tome što ne nose krst jer s osveštanim krstom gube moć - kaže pevačica.Tapacirala seNaglašava da je pokušala da upozori koleginicu na potencijalnu opasnost, ali je Tržanka nije shvatila ozbiljno.- Na snimanju emisije Gocu sam pitala kako je nije strah da tako goloruka kao proleter legne pored Raše jer je potpuno nezaštićena. On meni ne bi mogao nikako da naudi jer bih ga spržila u krevetu. Ja sam se tapacirala, uzela sam kacigu i tešku artiljeriju Svevišnjeg - kaže Vendi u svom stilu.

TržankaMOJ MUŽ LETI DOK SPAVAKurir Stars juče je objavio šta je Goca ispričala o Raši.- Moj Raša leti dok spava. Čim zaspi, njegov duh napušta telo. Pričao mi je kako je to neverovatan osećaj, kao da letiš. Može da ode gde god poželi, čak i na drugi kontinent. Kad se njegov duh vrati u telo, ceo krevet se zatrese kao da je zemljotres! Jednom sam ga pitala gde je bio u snu, a on mi je rekao: „Ništa me ne pitaj“ - kroz smeh je ispričala pevačica kolegama u pauzi snimanja emisije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track