(FOTO) LUNA ĐOGANI SMUVALA STARIJEG TIPA: Dopala sam mu se raščupana i bez šminke
Foto: Printskrin/Instagram

Ljubav cveta

(FOTO) LUNA ĐOGANI SMUVALA STARIJEG TIPA: Dopala sam mu se raščupana i bez šminke

Stars -

Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija uživa u vezi sa starijim dečkom koji je osvojio njeno srce.

Pevačicina ćerka je u vezi sa manekenom Srđanom Sarićem a njihova romasna traje oko mesec dana.

"Posle dužeg vremena odlučila sam da sa javnošću podelim to da imam dečka sa kojim mi je veoma lepo. To je sve na početku, ali ja uživam, veoma sam srećna i zaljubljena i nadam se da će tako i ostati", rekla je Luna i dodala:

"Sa dečkom sam se upoznala u teretani, on je mene zapazio tamo. Bila sam tamo sa drugaricom, on je mene tamo video, gledao me. Onda je prišao vlasniku teretane i raspitivao se ko sam ja. Onda me je našao na Instagramu i pisao mi. Dugo smo se samo dopisivali, nismo se odmah upoznali. Mesec dana smo zajedno", ispričala je Luna.Fatalan susret između Lune i manekena desio se u teretani, a njoj imponuje to što je Srđan od nje stariji osam godina.

A photo posted by Srdjan Saric (@srdjansaric) on Mar 19, 2016 at 7:21am PDT

"Kada me je prvi put video u teretani bila sam sva raščupana, bez šminke i kada sam ga pitala šta mu se kod mene dopalo, on je rekao: Tvoje oči su govorile više od hiljadu reči", rekla je Anabelina mezimica i dodala:

"Moj dečko je stariji od mene osam godina, ali kada je ljubav u pitanju za mene godine nisu bitne. Za mene je bolje što je stariji od mene jer ja volim starije i zrelije muškarce jer oni znaju šta žele u životu za razliku od onih što ne znaju šta hoće". Mama je upoznala zeta, a kako kaže zadovoljna je izborom.

A photo posted by @luna_djogani on Mar 19, 2016 at 4:27am PDT

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track