CECINA MALA PIJE I PUŠI KO VELIKA: Anastasija nateže i duvani!
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO: Baš opustila u noćnom provodu

CECINA MALA PIJE I PUŠI KO VELIKA: Anastasija nateže i duvani!

Stars -

Ražnatovićeva na otvaranju jednog splava cepala šotove i palila cigaretu za cigaretom, a od Darka Lazića naručivala mamine pesme

Anastasija Ražnatović, iako će tek sledećeg meseca postati punoletna, već uveliko uživa u noćnom provodu.Ćerka Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana s društvom je bila na otvaranju splava „Bela lađa“ na kojem je te noći nastupao Darko Lazić. Ona je bila baš raspoložena, a pokazala je da voli i dobru kapljicu.

Anastasija, osim što je palila cigaretu za cigaretom, sladila se kratkim alkoholnim pićima. Cecina naslednica je cele noći natezala šotove. Često je prilazila Darku i naručivala mu mamine pesme i čašćavala ga hiljadarkama.

Sat vremena iza ponoći stigao je i njen brat Veljko, koji je seo za drugi sto. On je pao u sevdah kad su mu Darko i njegova kolegnica Mirjana Mirković otpevali pesme njegove majke „Nagovori“ i „Beograd“. Za razliku od sestre, Veljko je bio smireniji, ali ni on nije vadio cigaretu iz usta.Inače, pored Cecine dece, Lazića je okitila i jedna devojka. S obzirom na to da je napravio sjajnu atmosferu, ona mu je prišla da naruči pesmu i dala mu više novčanica od 100 evra.Na otvaranju lokala uživala je i Sanja Maletić, sa voditeljem „Granda“ Goranom Jovanovićem i frizerom Aleksandrom Kaprišem, Marko Vanila, Manuel Stojanović, Tijana Ajfon, Ava Karabatić, Danijel Đurić i drugi.

Nije se bunilaTIJANI NABIJALI PRSTENACTijana Ajfon na sve moguće načine pokušavala je da skrene pažnju na sebe. Pored toga što se provokativno obukla, sve vreme dok je sedela i igrala širila je noge kako bi joj se videle gaćice. U jednom trenutku joj se ukazala i bradavica, a nije joj smetalo ni kad joj je jedan momak lupio prstenac.

Lako do popusta

KUPONMANIJA: U SUBOTU DOBIJATE TREĆI KUPON I JOŠ JEDAN TALON

Popusti na sportsku opremu do 50 odsto

U subotu u štampanom izdanju Kurira dobijate treću kupon sličicu koju treba da isečete na označenom mestu. Isečeni kupon zalepite na mesto broj tri na talonu.

Zbog velikog interesovanja danas vam poklanjamo još jedan talon.

I narednih dana sakupljajte kupone po istom principu i uštedite na kupovini više od 140 proizvoda u Đak prodavnicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track