BARBI OTVORILA DUŠU: Mile Kitić je hteo da me iskoristi
Foto: Printscreen, Nebojša Mandić

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ optužuje folkera

BARBI OTVORILA DUŠU: Mile Kitić je hteo da me iskoristi

Stars -

Rekao mi je da je on stvorio Sandru Afriku i da će od mene napraviti zvezdu. Slao mi je srca, a zvao bi me i usred noći kad popije.

Bivša učesnica „Parova“ Marina Cvetković Barbi tvrdi da je Mile Kitić pokušao da je iskoristi obećavajući joj da će od nje napraviti muzičku zvezdu.Pevačica, koja od izlaska iz rijalitija pokušava da se dočepa estrade, planirala je da se probije uz Miletovu pomoć, ali kako stvari sada stoje, sve ostaje na njegovim obećanjima. Barbi kaže da joj je Kitić tražio da mu šalje svoje fotke i snimke, a on joj je uzvraćao srcima.- Mile Kitić mi je rekao da je on stvorio Sandru Afriku i da će i od mene napraviti zvezdu. Tvrdio je da bi Sandra bila niko i ništa bez njega - kaže Barbi i objašnjava kako je došlo do njenog i Miletovog kontakta:- Ja sam mu se prva obratila. Pisala sam mu na Fejsbuku. Objasnila sam mu da sam njegova koleginica, nakon čega smo počeli da se dopisujemo. Tražio mi je da mu šaljem svoje fotografije i snimke. Verovatno je samo hteo da me iskoristi. Mislila sam da će mi stvarno pomoći, ali on je samo obećavao i ništa nije radio. Pitala sam ga i da me ubaci u rijaliti, rekao je da će pokušati, a posle sam shvatila da on nema nikakve veze s tim!Dodaje da se s Kitićem uglavnom dopisivala noću.- Slao mi je srca, a umeo je i da me pozove usred noći kad popije. Jednom smo se i sreli i tad sam ga pitala da li ima nešto od našeg dogovora i svega što je obećavao. Tada mi je rekao da je u gužvi, da ne može da priča i da ćemo se čuti - kaže Barbi, kojoj se Kitić javio pre dva dana, posle mesec dana ćutanja.- Pitao me je kad ćemo se videti i obećao je da će se javiti - završava ova pevačica.(K. L.)

SkandalTUŽILA ERU ZA POKUŠAJ SILOVANJABarbi je optužila pevača Eru Ojdanića za pokušaj silovanja u „Parovima“. Ona je izjavila da ju je kolega napao dok je bila u polusvesnom stanju. Era je sve vreme tvrdio da je to marketinški trik i da Barbi, kao i mnoge druge, samo hoće reklamu preko njega. Nedavno je Barbi povukla tužbu, a Era i ona su nakon svega izgladili odnose.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track