Nives Celzijus gradonačelnica

Sad će da bude do grla zakopčana

Nives Celzijus gradonačelnica

Stars -
Starleta, spisateljica i pevačica ulazi u politiku i namerava da se kandiduje na sledećim lokalnim izborima u Hrvatskoj

Menja imidž.Nives Celzijus uskoro bi mogla da postane gradonačelnica! Ona namerava da se aktivno uključi u politiku i da se kandiduje na izborima za prvog čoveka jednog od gradova Hrvatske. Ali stanovnici kog grada će imati priliku da njeno ime zaokruže na listiću, još je tajna. Da je zaista ozbiljna u toj odluci, rekla je i Nikolina Pišek, voditeljka emisije „Red karpet“.

- Proučićemo političku karijeru jedne do juče starlete, pisca i pevačice, a to je Nives Drpić, koja je najavila gradonačelničku kandidaturu - kazala je Nikolina za dnevnik.hr, otkrivajući tako kojom temom će se, između ostalog, baviti u narednoj emisiji.

Pozvali smo Nives, međutim, ona nije želela da nam otkriva detalje.

- Stvarno mi je žao, ali ne mogu ništa da vam kažem, jer „Red karpet“ ima ekskluzivu. Tek u ponedeljak ću moći da pričam o tome što vas zanima - kazala je Nives za Kurir.

Zanimljivo je da je atraktivna supruga fudbalera Dina Drpića 2010. godine za portal Mojnet rekla da uopšte ne prati šta se dešava na političkoj sceni.

- Još nisam stvorila mišljenje o hrvatskom predsedniku. Moram da priznam da nisam pratila političko stanje - rekla je tada Celzijusova.

Sada je rešila da se više pozabavi politikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track