Estel u Beograd stigla autobusom

Skromna svetska zvezda

Estel u Beograd stigla autobusom

Stars -
Dobitnica Gremija na nastup u „Grand kazinu“ nije želela da doleti avionom, već je htela da uživa u lepotama Srbije

Kao sav normalan svet!U klubu „Diva laundž“ u beogradskom „Grand kazinu“ preksinoć je nastupila pevačica Estel. Ovo je prvi put da je dobitnica nagrade Gremi boravila u srpskoj prestonici, a publici je predstavila svoj novi album „Sve od mene“.

Koncert je počeo sa zakašnjenjem od pola sata, čuvenim hitom „Američki dečak“. Privilegovana publika, njih svega 190, pevala je i igrala tokom nastupa koji je trajao 70 minuta. I bili su fascinirani time kako Estel zvuči uživo.

Među poznatim ličnostima koje su se pojavile te večeri bili su Marija Kilibarda, Irina Radović, Vuk Kostić i Jelisaveta Oraščanin, Petar Benčina, Tamara Dragićević, Bojana Stamenov...

Izvor blizak pevačici kaže da je ona oduševljena Beogradom. Zanimljivo je da je doputovala autobusom iz Sofije, gde je prethodno imala koncert, a ne onako kako smo navikli od zvezda, da slete privatnim avionima na aerodrom „Nikola Tesla“.

- Želela je da barem na putu od Bugarske do Beograda upozna lepote Srbije. Sve vreme je gledala kroz prozor i zaista uživala u krajoliku. Toliko joj se svidelo da je u više navrata svojim muzičarima oduševljeno pokazivala na šta da obrate pažnju - ističe naš sagovornik.

(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja