(FOTO) ISKORISTILI GRAĐANSKO PRAVO: Poznati izašli na izbore, evo kako su glasali
Foto: Kurir

Direktno sa biračkih mesta

(FOTO) ISKORISTILI GRAĐANSKO PRAVO: Poznati izašli na izbore, evo kako su glasali

Stars -

Bivši i akutelni učensiici rijaliti programa iskoristili su svoje građansko pravo i izašli na izbore. Produkcije rijalitija "Farma" i "Parovi" omogućili su takmičarima da na kratko izađu napolje kako bi glasali.

Dok su jedni sa uzbuđenjem čekali ovaj dan, drugi su zaboravili na izbore.

Kontroverzni farmer Lepi Mića obavio je građansku dužnost na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Kralj Petar I“.

"Mnogo mi je čudan osećaj. Danas je nedelja, dan izbora, ja sam tamo zaboravio na to jer smo totalno izolovani od svega. Drago mi je što sam danas video ove ljude. Došao sam da obavim svoju dužnost, da glasam za bolje sutra svoga naroda" izjavio je Mića, a Jelena Golubović je istakla kako uvek glasa.

 Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Svaki put glasam, to shvatam kao svoju obavezu, a ne samo pravo. Moram da priznam da sam iznenađena reakcijom ljudi kad su videli da sam došla u izbornu jedinicu. Svi su me pozdravljali i govorili da me podržavaju, stvarno nisam to očekivala", rekla je rediteljka, koja je svoju građansku dužnost obavila na izbornom mestu u opštini Savski venac.

Pevačica Vesna Zmijanac je glasala na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ i tom prilikom izjavila da joj teško pada kratkotrajan izlazak sa imanja.

"Mislim da je tamo sloboda, a ovde kavez. Mi smo tamo u prirodi, oko nas je širina i mnogo nam je lepo. Čim sam kročila na asfalt, među zgrade, ponovo se osećam kao u kavezu", rekla je Vesna koja se prilikom povratka sa glasanja posvađala sa Jelenom Golubović.

 Foto: Kurir
Foto: Kurir

Bivša članica grupe "Models" Ružica Veljković glasala je na jednom od biračkih mesta u Zemunu.

"Redovno izlazim na izbore i obavljam svoju građansku dužnost. Osim toga, smatram da je to korisno i za svakog od nas koji živimo u ovoj državi. Zahvalna sam produkciji „Parova“ što je omogućila da i ovaj put izađem na izbore", rekla je Veljkovićeva.

Glumica Anđela Lakićević takođe je juče nakratko napustila rijaliti „Parove“ kako bi obavila svoju građansku dužnost.

"Ja ne propuštam nijedne izbore, glasam otkako sam postala punoletna. Svesna sam toga da je svaki glas važan, pa tako i moj, i zato ću uvek ispunjavati svoju dužnost", kratko je rekla Lakićevićeva.

Starleta Tijana Ajfon kaže da na svakim izborima glasa, ali da je ovoga puta imala najviše razloga da obavi svoju građansku dužnost.

"Izašla sam na glasanje, obavila građansku dužnost, kao i za svake izbore, ali sam sada imala veću motivaciju da izađem i podržim stranku za koju sam ovaj put glasala" rekla je Ajfonka.

 Foto: Kurir
Foto: Kurir

Vlado Georgiev je prilikom odlaska na glasanje sreo kolegu Momčila Bajagića Bajagu, što je ovekovečio telefonom. Njih dvojica su se slikali, a Vlado je fotku objavio na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track