(VIDEO) FARMA IZBACIVANJE: Seksi Sandra napustila imanje, Gogi duplirani glasovi
Foto: Printskrin

Test

(VIDEO) FARMA IZBACIVANJE: Seksi Sandra napustila imanje, Gogi duplirani glasovi

Stars -

Crni i Sandra bili su sluge ove nedelje, dok je Gogu izabrala publika kao najmanje interesantnu.

Sandra je dobila više štapića od Crnog, jer se izjasnila da želi da ide kući, dok je Goga bila najmanje sipatična publici kraj malih ekrana.

Nemanja MCN dobio je nagradu za uspešno odrađen tajni zadatak, koja je bila nominacija bilo kog ukućanina. On je izabrao Dušicu Grabović.

Dane u izolaciji su provele Dušica, Goga i Sandra.

Tok emisije:

00.25 Gogi su duplirani glasovi i ona ima 48 odsto glasova. Dušica ima 39 odsto, a Sandra 13 odsto i ona napušta Farmu.

00.15 Farmerke su u areni sa Ognjenom i takmičenje može da počne.

Goga je dala odgovor na 5 pitanja i dobila 5 štapića. Njoj će se duplirati glasovi.

23.50 Ognjen i Mića su u gazdinoj kući.

On smatra da mu se farmeri nisu šlihtali, već da su mu pokazali poštovanje. "Oni su ipak mladi, oni se takmiče, imaju želju za dokazivanjem...", objasnio je Mića.

"Kod mladih će doći do pucanja, videćete", smatra vetaran Farme.

23.35 Filip je rekao da zna zašto se Miki ovako ponaša. "Bio sam već u jednom rijalitiju i znam kako je kad imaš nekoga ko će biti pored tebe i da podeliš sa njim nešto. Jelena je već poznati rijaliti igrač i Miki igra igru, šlepa se uz nju", rekao je Filip.

"Ja se ponašam kao što se ponašam napolju. Prdim, pišam, sa jednom drugom trećom, ja sam takav kakav sam. Mene ne zanima mnogo kako to izgleda. Da imam taktiku, ne bih se sigurno tako ponašao", smatra Filip.

Svoj odnos sa Cecom nije mnogo komentarisao. "Ona mnogo razmišlja kako i šta. Voli veštačke svađe. To mi je totalno bezveze. Mene ne može da isprovocira. Mlada je još da shvati neke stvari.. Tu je negde", rekao je.

23.30 Zorica Dukić rekla je da je Ana Marija veoma agresivna kada popije.

"Ona je veoma nezgodna. Kada je pod dejstvom alkohola, može da bude veoma agresivna", rekla je Dukićeva."Nekoliko puta smo bile u izlasku zajedno i baš sam videla da je bila neprijatna", zabrinuto je rekla Zorica.

23.16 Miki je razgovarao sa Ognjenom i pričao o svom odnosu sa Jelenom Golubović. "Ja sam sa Jelenom počeo da se družim. I tu nema ništa osim drugarstva. Jedino sam se malo promenio prema njoj, jer smo počeli da provodimo vreme zajedno", rekao je Miki.

22.40 "Ne foliraj se Ceco, ulaziš mu u du.e stalno", rekao je Filip i dodao: "Ti Mići ništa ne smeš da kažeš. Ne smeš da mu se suprotstaviš", smatra Đukić.

"Mića i ja imamo zajedničke prijatelje, ja ga poštujem, ali nikad ga nisam opsovala. Ali svađam se sa njim oduvek. Nemamo dobar odnos od početka", pravdala se Ceca.

Filip je rekao da je neprikosnovena šlihtara Dušica.

22.30 Nemanja se posvađao sa Mikijem oko njegovog odnosa sa Vesnom Zmijanac.

"Niti ću prespavati u Vesninom krevetu, niti ću je golu masirati... Znam kako gledaju vas napolju, a kako gledaju nas", vikao je Nemanja.

21.52 Ognjen je među farmerima. Zadruga je zadala zadatak. Oni večeras moraju da izaberu najveću šlihtaru.

Farmeri su glasove davali uglavnom Mikiju zbog njegovog odnosa sa Jelenom.

"Zna se da je on mnogo jak igrač i onda je odlučio da se prikloni Jeleni da bi dobio što više poena", smatra Nikola Lakić, dok Ceca misli da je Crni najveća šlihatara.

"On se svađa, a kada mu treba hrana, ili pranje veša, on se šlihta", rekla je Ceca, dok se Crni samo smeškao.

21.23 Ognjen razgovara sa Jelenom Golubović.

"Vesna Zmijanac me je mnogo razočarala. Ona je perfidna i podmukla... Ogovara i spletkari i ja to nisam od nje očekivala", rekla je Jelena.

"Rekla sam Nemanji da ga ona sigurno ne gleda kao sina", pojasnila je rediteljka i aludirala da je Vesna bila u vezi sa političarima, da se je.ala za pare i da ima vanbračnu ćerku.

Ona je je komentarisala i Sašku Karan."Ona voli kadar. Ima pretencije da bude bitna. Jurila je Filipa i sve ostale. Njoj je samo bitno da joj neko posveti pažnju, dok je Vesni bitno da joj svi posvećuju", rekla je rediteljka.

Jelena je jako srećna što je baš Miki uz nju, pošto se mlađe farmerke vrte oko Filipa, a ove malo starije oko Mikija."Vesna ima veliki problem u glavi. Njima je krivo što je Miki sa monom u takvom odnosu. Vesna je nekada ranije važila za zavodnicu, sada ne.

Prethodne nedelje spekulisalo se po imanju da se Dušica sa Filip preorjentisala ka Mikiju."Ja shvatam da ona želi zagrljaj i sve, ali ona je trandža. Ja ću da iznesem svoj stav svima. Mene je istina koštala u životu, ali ja sam takva."

21.18 Zorica Dukić došla je kao podrška Dušici Grabović. "Imala sam priliku da živim sa Dušicom. Ona je jedna fenomenalna osoba, veoma pedantna i draga osoba", rekla je Zorica.

"Drago mi je da se kristališu stvari. Ljudi su rekli da je ona licemerna, ali ona je imala seks pod pokrivačem, a ostale devojke nisu. Vidi se ko želi ovde popularnost, a ko ne", smatra njena drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track